Så jeg fik lavet pesto for første gang i mit liv. BUM. Stod slet ikke med solsikkerkerner over hele gulvet, mens jeg febrilsk prøvede at holde fast i blender, der gik amok. Processen skal åbenbart være kaos, for pestoen er blevet FANDENS god, hvis jeg selv skal sige det. Hele ''Hej-jeg-er-en-pose-dame-med-ramsløg'' episoden, da jeg skulle indsamle de stakkels ramsløg, er pludselig helt okay. All worth it, for at jeg nu kan få pasta med pesto!
I hvert fald, så er det utrolig ''nemt'', hvis man kan styre en blender.
Ingredienser (Giver to små glas)
30 ramsløgblade
2 dl. solsikkekerner. Du kan også bruge pinjekerner.
2-3 dl. god olivenolie (Alt efter ønsket konsistent).
10 hasselnødder. Kan undlades.
1 dl. revet parmasan. Kan undlades.
Salt
Lidt citronsaft
Lidt citronsaft
Skold bladene kort. (Better safe than sorry!). Hæld det hele i en blender, tryk på 'tænd' og håb på at den vil være venner med dig. Og hvis den vil - voilà, så er der pesto party.
"Hæld det hele i en blender, tryk på 'tænd' og håb på at den vil være venner med dig." - hahaha Mia for pokker.. Jeg ELSKER dine sidebemærkninger!! Har aldrig skraldgrinet mens jeg har læst en opskrift før :-D
SvarSlet- og godt der kom noget positivt (og pesto) ud af pose-damen-med-ramsløg episoden ;)
Smil fra Pigepaatvaers
Opskrifter skal heller ikke være så kedelige, altså :)
Slet