onsdag den 22. januar 2014

STATUS - PYYYYYH


 • Synes ærligt talt, at de burde gøre mere ud af en specifik vejrudsigt til cyklister! Først og fremmest med en ''Risiko for at du bliver blæst af = 100 %''. De burde have givet mig den i sidste uge. Formåede at falde 4 gange. Eller blæst sidelæns var det vel nærmere. Utrolig ynkeligt syn for billister og fodgængere: cyklist med fart på nærmest 2 km/t falder sidelæns. For fuck sake.
 • Har åbenbart utrolig træng til at lave søde sager i mit køkken og ender op med ikke rigtig at spise det alligevel. How so?
 • Jeg har fået ferie.. og jeg spiller mest bare bubble struggle og prøver at være fashionable med morgenmad i byen og drinks om aftenen. 
 • ... Duer slet ikke til ferie, som betyder sofa og Netflix. Det er ikke godt til mig. Jeg skal væk!
 • Okay okay, prøver at læse en bog. Ikke faglig.
 • Det er vel okay at sælge ud af sine ting for at gøre plads til super fantastisk jakke/cardigan i lyserød pastel med broderede blomster og udstråler: KLASSE? VIL have den. 
 • Nager mig over, at jeg i en alder af 15 år oprettede en trendsalesprofil med brugernavnet: safetheworld. Det kan ikke ændres nu.. Great. Just great. 
 • Er begyndt til yoga.. Forstår ikke helt, hvordan nogen er i stand til at strække benet helt ud foran sig. Jeg står mest bare der og prøver ikke at falde og se meget rolig og fredfyldt ud. Svært nok i sig selv. Nu snakker folk også om at de vil til at varme det hele op til 37 grader så man sveder.. Synes lidt at fordelen ved yoga forsvinder lige dér. 
Status: Pyyyh. Jeg har lyst til slik.


Følg bloggen via
Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. HAHAHAHAHAAAA! Jeg dør af grin over dit trendsalesnavn :D I det mindste er det bedre end mit chatnavn fra dengang jeg var 11: Supertøz13!
  Måske. Måske er det ikke engang bedre end det. Av. Men en sød tanke. Jeg griner videre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahha - det chatnavn er classic! Kæmpe fan. Har du det stadigvæk?

   Slet
 2. Stemmer så meget for cykelistvejrudsigt!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tak Anne! Synes snart det er ved at være kritisk om morgenen.

   Slet