tirsdag den 18. marts 2014

BIRTHDAY WISHES


Det er egentlig ikke sådan rigtigt gået op for mig endnu. At jeg har fødselsdag på torsdag og gerne skal ønske mig en helt masse ting. I år er der bare sket det, at jeg ikke ønsker mig noget sådan helt specielt og kæmpe stort. Ønsker mig en masse småting, bevares. Men ikke den der flere tusindekroners gave, som altid finder plads på listen. Ikke i år. 

Okay, det skulle måske være det helt urealistiske ønske, at få en get-away til fuldstændig ligegyldig destination. Jeg har virkelig lyst til til at rejse. Opleve noget. Så jeg har sat den på.. In case nogen er blevet rig eller har vundet i lotto.

Men hey - de små ting jeg ønsker mig i år, er faktisk ting jeg ville blive rigtig glad for! Selv gryderne. Værktøjet skal virkelig være i orden.. jo.
Har længe drømt om at iføre mig et matchende og mønstret sæt her til sommer, alla denne. Forestiller mig, at jeg vil se utrolig chic ud iklædt sæt og drink i hånden. Derudover vil jeg virkelig gerne have et par grå sneakers, der kan redde mine outfits, når det skal gå stærkt (Og det gør det jo sådan set hele tiden). Og når jeg ikke orker at koncentrere mig om ikke at falde på stylterne.

Du tænker måske: "Et nyt stel, Mia.. Really?". Men faktisk ønsker jeg mig bare dén ene kop. Til min cappuccino. That's it - til mine royale fornemmelser. Ikke flere stel. Til gengæld er jeg begyndt at samle på træer. Ud over lige at have erhvervet mig to oliventræer vil jeg virkelig gerne have et citrontræ. Det bliver sådan lidt sydlandsk og oase agtigt på altanen til sommer, kan jeg mærke. Så kan jeg sidde derude med et glas vin i hånden og smugkigge på folk, mens jeg gemmer mig bag alle træerne. HA! (Det er man nødt til at have en sort detektiv-trenchcoat til!)
Og nårh ja. Så mangler to stk. nye lamper til spisebordet før den sektionen i lejligheden er done done.   Og pæne kasser til soveværelset.... AAAAH, hvor giver deltaljer bare sådan en ro.
Follow on Bloglovin

8 kommentarer:

 1. Fine og fornemme ønsker! Til at betale og realistiske! En get-away kan vi måske spare op til sammen - trænger virkelig over. Tror du ikke, at en eksamensopgave kan bliver så OVERDREVET god, hvis den er skrevet i bikini med sol i fjæs på en lækker sandstrand?? Jeg tror det.

  Forresten ønsker du dig også kage! Jeg ved det.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh you know me well! Selvfølgelig ønsker jeg mig kage :)
   Synes også vi snart skal tage afsted. fem stjerner, spa og sol.

   Slet
 2. Haha, "Det bliver sådan lidt sydlandsk og oase agtigt på altanen til sommer, kan jeg mærke" - fedt nok ;)

  Ellers synes jeg koppen er HERRE fin. Superduper. Den kan jeg godt forstå du ønsker dig.

  Hvor gammel bliver du egentlig på torsdag så? Hvis man må spørge?.. For Gud nåde og trøste den, der vover at spørge mig, haha!! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe skal nok bombardere med billeder af oasen, når den er på plads :)
   Åh den alder der. Men jeg bliver 22. Ikke alverden jo. Men uden sang, morgenmad alene og det hele. Føler sgu lidt jeg er ved at være lidt halvvoksen.

   Slet
  2. Vil glæde mig til billeder :)

   Åh, hvem der bare var ung igen. Jeg panikker over mine begyndende pande- og øjenrynker, som jeg BESTEMT ikke havde, da jeg var en 22-årig vårhare! ;) haha

   Slet
 3. Man skál have mindst en Flora kop. Jeg har hørt, det er en menneskeret.

  - Anne

  SvarSlet
 4. Husker jeg forkert, eller har du ikke tidligere været...jeg vil ikke kalde det direkte morderisk, men...uopmærksom, når det kommer til planter? ;) Så kudos at det lykkes dig at have træer! :D

  Og det sæt er sååh pænt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du husker fuldstændig rigtig! Men min teori er, at træer nede fra syden ikke skal have særlig meget vand. Og vand er jeg ikke så god til, så måske det lykkedes? :)

   Slet