lørdag den 29. marts 2014

MÆRKELIGE EBAY KØB #1


Sooooo. Kender i det, hvor man uden rigtigt at tænke videre over det får klikket noget hjem fra nettet, som man absolut ikke aner hvad er, eller hvad skal bruges til, men bare var billig og så pæn ud?
For knap en måned siden fik jeg klikket ovenstående dims hjem fra Ebay. Og ærligt talt så ved jeg simpelthen ikke, hvad jeg skal bruge den til nu, hvor jeg har fået den mellem hænderne. Den hedder en 'facial roller', så meget har jeg fundet ud af. Og nu har Passions for Fashion oven i købet også tippet om den, så der må vel være nogen om snakken. Den kan vel noget.. Men hvad? Skal jeg bare... rulle den over mit ansigt? Med hvilket formål?
Hvis i sidder derude med svaret, så tip mig venligst. I det mindste er den pæn. Og er af marmor.. og har guld på sig.
Follow on Bloglovin

6 kommentarer:

 1. det må være beviset på, at der er forskel på piger og fyre - shoppe-genet

  vil gå ud i solen om lidt og handle og holde mig til indkøbs sedlen, medmindre sæben til vaskemaskinen er på tilbud

  men fin ser den ud

  Mia, jeg håber du nyder solen idag og lader ebay vente *S*

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja det har du vidst ret i :)
   Jeg har faktisk i dag været på bagekursus - det var også noget af en oplevelse. Men for nu ligger jeg lige Ebay til side.

   Slet
 2. Nu spørger jeg måske dumt... Men hvorfor vil man rulle sig i hovedet? De der har købt den, må klart have været facineret (ligesom dig) af looket :D Skade-fugl-syndromet! Jeg kender det godt.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Amen du har fuldstændig ret, Anne. Klikkede den jo bare hjem, fordi den så flot ud. Og lignede noget der var fancy.
   Ih altså.

   Slet
 3. Haha, åh det kender jeg godt.. Jeg har meget svært ved ikke at købe billigt skrammel bare fordi det er billigt :-) Min kæreste har altid et nervøst blik i øjnene når jeg smutter på bagagerumsmarked.. ;-)
  Men den dér har da en virkelig fin farve :-)

  SvarSlet
 4. Altså... 1: Den ER pæn! 2: Hmm.. tænker måske formålet med at bruge den kan være noget med at stimulere hudens blodgennemstrømning (eller hvad det nu hedder) så man få en friskere glød og færre rynker??

  SvarSlet