fredag den 11. april 2014

HINDBÆRSNITTER.. ELLER SMÅKAGER?


Jeg har fået en eller anden ting for hindbærsnitter. Ikke bare én gang om ugen agtigt og ''de smager da meget godt''. Nej, vi snakker dagligt, at jeg svinger de små ben forbi kantinen og lige napper en hindbærsnitte med til overpris. Det har lidt været min redning på de meget hektiske dage de seneste par uger. En hindbærsnitte redder jo alt. 
Men det kan jo ligesom ikke blive ved, vel? Det er liige en tand for meget - ikke for mavsen, men for pengepungen. Naturligvis.

Så i går satte jeg mig for at bage dem selv efter alle tiders Mette Blomsterbergs opskrift. Fandt endda opskriften med video - se så skulle man jo tro, at det ikke kunne gå galt? Bare følg Mette og så kører det.
Det viser sig, at ingen rigtig oplyser mig om, hvor meget de skal bages, og at de derfor mest af alt resulterer i en omgang småkager. Med sylte og glasur til at holde sammen på krummerne. I hvert fald fik de en pæn overflade (Uha, hvor jeg leger jeg ordene). 

Ja ja, man kan jo ikke bliver mesterbager over natten. Det var måske også noget af et naivt sats fra min side af. Træning og timer i køkkenet skal til. 
Måske de kan reddes i plastik boks over natten, så de kan blive lidt bløde i det? Lidt ligesom man skal gøre det modsatte med brunkager? 
Follow on Bloglovin

5 kommentarer:

 1. "Læg de udstukne stykker dej på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 8 min. ved 190 grader. De færdigbagte bunde til hinsbærsnitter må gerne virke lidt halvbagte. " << sådan! :D

  SvarSlet
 2. Synes den ser super lækker ud, og fin! Bliver helt sulten :)

  kig gerne forbi min blog, knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 3. De ser superlækre ud! Og hey - småkager er jo også gode :D

  SvarSlet
 4. ja, de ser super lækre ud - men husk nu det grønne og korrekte *S*

  selv lige startet til yoga - men mere om det på min blog

  SvarSlet
 5. De smagte godt Mia! I hvert fald efter overnatning i plastikboks :)

  SvarSlet