mandag den 28. april 2014

HVORNÅR BLEV DET SOMMER?Lige pludselig var den der bare - sommeren, vi alle har ventet på. Og mig der overhovedet ikke fik nået at sende en tanke til foråret eller opdaget, at alle træerne var sprunget ud. Eller er det stadig forår? Jeg synes, det føles som forsommer. 
I hvert fald er den dér sommerkriblen begyndt: Altanen er tager stille form, jeg pusler med bedene og planterne og jeg har lyst til at smile så kæben falder af. Og så har jeg allerede købt min første karton koldsskål! Se  er det blevet sommer. Jeg kan ikke få armene ned igen.

Er gået all in på sommeren i år. Sidste år bød på en kedelig en af slagsen i Danmarks land med mongol hånd pakket ind i gips (Det gav en del problemer,  når der skulle spises is) og uden rigtigt at kunne nyde altanen. Men i år skal være anderledes, intet skal gå forbi min næse. Jeg har allerede (!) købt sandaler (og rippet min konto for de 500 kr. prisen står i for ægte lædersandaler), spritny bikini og et par too-cool-for-school-solbriller. Og sørme om jeg ikke også liiige fik købt et par lædershorts til mine lig-blege ben. Alt skal flashes i år - ja I kan lige så godt tage solbrillerne på - jeg kan lyser kraftigt op.

Har i sinde at sidde timevis på altanen i aftensolen med et glas koldt something-something (med alkohol) eller fransk lemonade, mens jeg spiser mig propmæt i oliven fra Nyon og læser alle de bøger, jeg nu engang havde planlagt for hele sidste år. Jeg vil grille og invitere min venner over til spil og hygge, jeg vil spise min morgenmad på altanen med mand, se roserne pryde min åsyn (fordi de overlever) og jeg vil nyde hvert et øjeblik. Fordi nu er det blevet sommer. Og så glemmer vi lige, at de kloge hoveder siger,  det nu bliver vinter igen. 


Follow on Bloglovin

6 kommentarer:

 1. og Mia,

  endnu bedre når de danske jordbær er der

  Knus
  Bjarne

  SvarSlet
 2. Ih, det er dage som disse hvor jeg bare sukker efter en altan. SUK!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er helt fantastisk med en altan så snart solen titter frem :)

   Slet
 3. Jeg tror det er sommer nu, for vejret er virkelig varmt og super het, jeg er vild med sommeren, og tror du har mærket det på en måde, men måske ikke! Men super godt indlæg! <3

  Kig gerne forbi min blog, knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/patterned-outfit/

  SvarSlet
  Svar
  1. Lad os håbe den varer ved og det forbliver varmt! :)

   Slet