søndag den 11. maj 2014

ET UNGARSK EM EVENTYR


Jeg er nu hjemvendt fra mit eventyr i det Ungarske land, der mest af alt kunne byde på en god omgang Gulash suppe at varme sig på. Vi blev nemlig indlogeret i en campinghytte med zero varme og klinkegulv og micro køkken fra midt 70’erne. Alice hed hun, hytten altså. Og hun blev bandet noget så grumt af.

Campingpladsen i sig selv var fuldstændig forladt off season, men virkede til at være et turistmekka for camping-lovers, da den både bød på både badeland, legeland, cirkus, pubs, barer, restauranter, supermaked og en tattoo shop (Man kan snakke om at ramme bredt her). Naturligvis var alt lukket, da vi var der.

Ingen varme var knap så sjovt de første par dage i og med, at vejret bød på regnvejr og temmelig meget vind – hvilket også betød vådt vådt sejltøj, der ikke blev tørt til dagen efter. Alle mand sov i skiundertøj og jeg måtte endda tage en ekstra dyne for ikke at fryse ihjel. Nu har jeg så erhvervet mig en god omgang forkølelse og nyder godt af mine forældres arsenal af kvædete og honning. 

Solen kom dog efter et par dage, de hvide maver blev flashet og maden var utrolig billig og i top klasse. Vi snakker 30 kr. for en hovedret her folkens! Godt nok bød menuen ikke på det største udvalg og knap så varieret kost, men fint var det. Og så havde de masser af is – rigtig god is endda! 

Og nu har du måske læst en del med og tænker: jamen hvordan gik det så til det der EM? Jo det det skal jeg fortælle jer – vi tog dælme en bronze-medalje med hjem! BOOOOM (leger lige at jeg kaster håndtegn og alt det der lige nu, fordi jeg selv synes jeg er lidt sej). Man må sgu godt lige blære sig lidt engang imellem. På de rigtige tidspunkter. 
Jeg er i hvert fald ret stolt af mig selv og det faktum, at jeg stadig kan. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er længe siden at jeg har taget en medalje med hjem fra et mesterskab - og at det så netop skete til et EM lige nu, hvor jeg havde lagt det lidt på hylden, gør det blot endnu bedre og mere specielt. 
Nu er jeg tilbage på dansk grund igen med en blogfeed, der kun tæller ’’Mors dag’’ samt ’’Eurovision’’, en besked om at jeg har vundet min aller første giveaway! (JAAAA GRATIS GAVER) – lige ovre hos Anna, overraskelsesgave fra mand, et regnvejr udenfor og en eksamensopgave, der blot venter på at jeg kigger på den og går i gang. Jeg kan ikke vente til at jeg får indrettet det sidste af altanen, får slået hul på sommeren, kommer i gang med mine småprojekter og kommer lidt tilbage til hverdagen igen. Hold nu op, hvor kan jeg egentlig savne den til tider.

Jeg har sagt det igen, at nu er jeg tilbage. Og nu mener jeg det faktisk også. Bloggen er alligevel begyndt at betyde mere for mig, end jeg lige gik og regnede med - jeg kom sgu helt til at savne det mens jeg var væk. 


Follow on Bloglovin

1 kommentar: