mandag den 23. juni 2014

DAGENS: UVISHED OG SØVNLØSHEDDen der måneds ekstra fri i sommerferien føles slet ikke som fri. For ærligt talt ved man jo ikke om man er købt eller solgt, om man skal sidde den hele juni og det halve af august for at skrive endnu en eksamen, fordi den første ikke var god nok. Ikke at jeg tror det er scenariet, men min tankegang løber om hjørner med mig i denne tid. For hvad nu, hvis det er en dårlig karakter. Betyder det så, at jeg skal satse på noget andet? Muligvis ikke. Men betyder det så, at jeg skal til at have et andet syn på mig selv, mine evner og omlægge mine forventninger? Ingen ved det, for de der to absurde tal er ikke tikket ind endnu, så jeg kan holde fri mentalt. Sådan rigtigt fri med vin, familie, sol og alt for små shorts. Skøre tanker. De tal betyder jo ikke en meter alligevel, jeg vil bare gerne have en lille solstråle oplevelse i disse dage og have anledning til at trække i tylsskørten og glimmerskoene.

Jeg fordriver pt. tiden med seriemaratons og enkelte vagter med svaberen foran mig. Må jo ikke gå ud på altanen. Super understimuleret, hvilket tillader unødvendige bekymringer om fremtid og uddannelse. Uvished kan åbenbart bare få tusinde tanker til at holde mig vågen om natten, så mange at jeg var nødt til at lede efter en mindfullness app igår aftes, der kunne få mig til at falde lidt til ro og tænke på noget andet. Til min endnu større bekymring fandt jeg ud af, at de alle sammen indebar en eller anden form for spooky hypnose med føle-føle spørgsmål. Så jeg endte op med at lytte til lyden af frøer i en halv time, hvilket åbenbart skulle være søvndyssende (ikke specielt, nej), inden jeg måtte give op og se et afsnit af Keeping Up With The Kardashians. 

Måske nogen af jer ligger inde med tips og tricks til at falde i søvn, når den møllen af den bekymrende tankestrøm er begyndt at rulle? 

Follow on Bloglovin

5 kommentarer:

 1. OMG! Kender bare så godt til det der :( Jeg er også vildt presset og bekymrer mig meget for tiden om skole og eksaminer - og jeg kan for min død heller ikke sove! Hele dagen er jeg træt og vandrer rundt som en anden zombie, men om aftenen er jeg blevet overtræt og kan ikke falde i søvn. Når jeg så endelig gør, vågner jeg hele tiden og har mareridt :( Jeg har eksaminer både op til og efter sommerferien, så jeg kan først sådan "rigtigt" slappe af efter den sidste eksamen i august *har-temmelig-ondt-af-mig-selv-suk*

  Håber snart du får besked, så du kan slappe af <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et kæmpe mareridt. Også selvom jeg ikke frygter at dumpe, men bare frygter at jeg bliver skuffet og skal til at arbejde med mig selv, mine forventninger osv. Ikke fordi jeg forventer guld og grønne skove og lutter 12-taller, men bare fordi jeg bare godt kunne bruge lidt succes, jo.
   Min dit lyder godt nok hårdt, altså med eksaminer i august. Alle gode tanker din vej, håber du finder ro til bare at kunne holde lidt fri. :)

   Slet
 2. Du er sød, tak Mia :)

  Jeg tror, det kommer til at gå rigtig godt med dine karakter!

  SvarSlet
 3. Jeg tror nok du skal få gode karakter, men selvføgelig er man lidt bange for, at de ikke er SÅ gode, som man virkelig går og tror, men det fordi man har alt for høje forventninger måske! Men jeg ved du nok skal klare det. <3

  Kig forbi<3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 4. Jeg har desværre ingen gode råd, men jeg elsker at se The Kardashians ;)

  SvarSlet