lørdag den 23. august 2014

BLOGGEN 1 ÅR - OG HVAD SÅ NU?


Så skete det, som meget sjældent falder sammen. Bloggen (og jeg) kan fejre sit beskedne første år i luften mens tallet af følgere på Bloglovin lige nøjagtig rundede de 200 i går aftes. Og hold nu op jeg skal lige sige det et par gange for mig selv, før end jeg helt forstår det. For året et fløjet med 400 km/t forbi min næse siden jeg sad en lørdag aften og fuldstændig panikslagen trykkede på 'udgiv blog'. Og jeg føler mig stadig som Bambi på glatis som… personlig blogger (?) i det store mekka af mode, beauty og interiør bloggere.

Når det så er sagt, så blogger jeg ikke for at få kæmpe kasser med gratis ting ind ad døren (selvom jeg elsker gratis!) eller venter på den næste invitation til et bloggerevent. Og jeg beriger jer heller ikke med billeder af mig selv i outfitpose og smil på læben. Jeg giver jer ord. For jeg har lyst til og brug for at skrive mine forkrøllede tanker ned og dokumentere mine klumsede oplevelser. Så dem skal I dælme kunne lide for at blive hængende, altså ordene. Og så kan jeg godt blive lidt stolt over at hele 200 af jer gider følge med.

Takket være jer  venlige sjæle derude, som har lyst til at kommentere og læse indlæggene om mit noget så ’’interessante’’ liv, så har det også givet mig blod på tanden, når jeg i de sene nattetimer har småfilosoferet og selvreflekteret lidt: ’’Er der overhovedet nogen der læser med? Hvorfor er netop jeg interessant?’’. Så jeg sender lige en kæmpe virtuel krammer. For hulan, hvor I derude betyder meget – og hvor er det sjovt når I tager jer tid til at kommentere, så vi kan have en dialog. Så af hjertet tak for, at I bliver hængende. 

Men jeg spekulerer også somme tider på, om det er nok. Om I gerne vil have mere mig, om vil have mig synlig på bloggen – for jeg er jo faktisk ikke anonym. I kunne jo i princippet stalke mig på Facebook eller Instagram og så ville der nok poppe et billede eller to op af mig, hvis I altså ikke allerede har gjort det (jeg ville! No shame). Eller om der er noget I synes der mangler? Jeg kan røbe, at der er nye tiltag på vej til bloggen – kvalitetsændringer af den store kaliber. Så har jeg heller ikke røbet for meget. 

Well well, det blev alligevel en halvlang smøre og jeg ville jo egentlig bare gerne sige: ’’TAK, SGU! OG BLIV HÆNGENDE, PLEASE!’’. Og så lige love, at jeg desuden forkæler jer inden længe. I er sgu så søde.
Follow on Bloglovin

21 kommentarer:

 1. Tillykke med blog-føz, Mia!
  Jeg er fan.

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh tak Kit, jeg er dælme også fan af jer!

   Slet
 2. Hej Mia.
  Jeg blev følger nr. 200, og jeg vil bare gerne læse dine fine ord. Så ved du det :-)
  Kh Emma

  SvarSlet
  Svar
  1. Amen ekstra velkommen Emma! Og tak for ordene. Det betyder meget! :)

   Slet
 3. Tillykke! Og hvor er det dejligt, at du sætter pris på kommentarerne. Jeg har altid syntes at kommentarer er super vigtige for blog-mediet, og desuden skal du altså have at vide, hvor dejlig din blog er! Bliv endelig ved, og giv os endelig meget mere dig :)

  - Sara // www.sarasskab.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Orvra. Tak Sara! :) Jeg synes nemlig også de betyder utrolig meget. Blogmediet er jo netop det medie, hvor det er muligt at kommunikere med læserne og skabe en dialog.

   Slet
 4. Tillykke, og tak for dine krøllede ord.
  For mig er det faktisk nok, for på en eller anden måde deler du langt mere end et billeder af dig selv.
  Så tak, og bliv endelig ved :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Trine - de der ord gør mig virkelig glad. For det er præcis det jeg ønsker at få frem. Tusinde tak! <3

   Slet
 5. Tillykke med bloggen! Jeg har ikke været her mere end et par måneder, men jeg planlægger at blive hængende lang tid fremover. For mig er det vigtige ved en blog ord, og jeg er derfor hverken til beauty- eller modeblogge. Nej, jeg foretrækker til enhver tid de personlige, så det passer mig udmærket, at følge med i dine "forkrøllede tanker" og "klumsede oplevelser", som du så fint beskriver dem. Bliv endelig ved med det, for du gør det godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Af hjertet tak! Jeg er også mere til de personlige blogs og ender oftest med at foretrække bloggeren frem for bloggen - eller dem hvor begge smelter sammen.

   Slet
 6. Stort tillykke med bloggens første fødselsdag, jeg glæder mig til at følge med det næste år! Keep up the good work!

  SvarSlet
 7. Tillykke!
  Jeg tog desuden dette indlæg som en klar opfordring til at stalke dig på facebook. Det, syntes jeg, var passende!
  Jeg har vist været med herinde, siden bloglovin-tallet stod på et par og tyve, og jeg bliver her sgu. Det er et behageligt sted at være :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Dig kan man altid regne med Anne-Li. Du har været en utrolig trofast følger siden bloggens start - og tusinde tak for det! :)
   Og selvfølgelig må du stalke alt, hvad du vil. Det havde jeg også gjort.

   Slet
 8. Tillykke med bloggens første fødselsdag! Tror det eller lad være, men den bliver ved med at være lige speciel hvert år. Hver eneste maj forundres jeg over at endnu et år er gået, og jeg har ellers en del på bagen efterhånden. Men hvert år føles som noget særligt. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder rart Katja! Der er noget at se frem til :)

   Slet
 9. tillykke med 1 års dagen. Er selv ny blogger siden februar, så jeg husker tydeligt da jeg en sen nattetime trykkede på "udgiv blog". GISP!!!
  Der findes jo et hav af mode- og madblogs og vil den drukne blandt de mange meget "perfekte" mode- og livsstilsblogs. ? jeg kan godt nogen gange tænke, har de virkelig så perfekt et liv? ;) hvor jeg ofte kan føle mig som taget ud af Bridget Jones, og kunne sagtens bruges som statist i filmen (som hende! ) - jeg læser lidt, at du har lidt af de "skæve sider" som jeg, og det synes jeg er hyggeligt.

  som en af de kendte bloggere skrev til mig, så er det bare med at springe ud i det, også selvom man kun har "råmaterialet" til at starte med. Det var sådan hun startede, og forventede slet ikke, at der var nogen som ville følge hende udover lige hendes nærmeste familie og venner. Nu har hun over 200.000 følgere. VILDT og hun er så meget nede på jorden. Dejlig blogger.

  Man skal jo blogge for sin egen skyld, og så er det jo superfedt, at andre finder inspiration i det man skriver om, og har en passion omkring. :0)

  smil Lene, Århus
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh du har ret Lene, fordi jeg er slet ikke perfekt. Tingene sejler og jeg sveder når jeg cykler.
   Men jeg blogger helt klart også hovedsageligt for mig selv. For at få tankerne ned :)

   Slet
 10. Stort tillykke med bloggens 1 års fødselsdag, du har klaret det super godt! Og jeg er sindsyg
  glad for at fylde med i dit liv, og din blog! Dine sjove indlæg, og dine seriøse <3

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 11. Tillykke med Blog-fødselsdag Miasen - jeg hepper på masser af indlæg, præcis som de plejer at være :D Jeg synes ikke du er anonym, på trods af manglende billeder - for ja, så er mig og Kit ihvertfald også med på det hold B-) Ord er personlige, sgu.

  - Anne

  SvarSlet
 12. Tillykke - og jeg elsker din blog præcis som den er!

  SvarSlet