torsdag den 14. august 2014

HAMBURG - HJÆLP!Source: Pinterest.

Jeg er knap nok landet i Aarhus igen før end tasken skal pakkes om og turen i morgen kl. alt for tidligt går mod det nordtyske, nærmere bestemt Hamburg. Og jeg glæder mig helt indeni, for mand og jeg har ikke været ude og rejse siden en vintertur til Barcelona for halvandet år siden, før langdistanceforhold, før mand skulle i praktik. Tosomhed langt væk fra lille lejlighed er voldsomt tiltrængt.. i hvert fald fra min side. 

Dog har vi bare ikke sat os ind i noget som helst, jeg ved knap nok hvornår toget afgår og 'Turen Går til Hamburg' er udlånt på biblioteket. For at sige det mildt: vi aaaner ikke, hvad vi skal se.
Står til dels stadig i mine smattede festivalgummistøvler og nu er der så afgang igen. Min forvirrede kvindehjerne kan næsten ikke følge med. Så jeg lægger mig fladt ned med mindre end 24 timer til afgang og spørger  (nej tigger jer!) om I ikke nok vil dele jeres gode oplevelser derfra med mig (og mand)? Smide nogle anbefalinger til smukke områder, guide til hvor man svinger dankortet, hvor man spiser og hvilke seværdigheder, der er must see? So far rækker min viden til, at Hamburg var en af de byer, hvor Beatles spillede først - og den viden tror jeg ikke vi kommer super langt på.


Follow on Bloglovin

5 kommentarer:

 1. Åh, mig og Kit var i Hamburg sidste år - det er en skøn by! Vores indlæg om turen kan læses her, hvis det har interesse :D

  http://venterpaavin.blogspot.dk/2013/09/sknne-hamburg-dag-1.html

  http://venterpaavin.blogspot.dk/2013/09/sknne-hamburg-dag-2.html

  http://venterpaavin.blogspot.dk/2013/09/sknne-hamburg-beerwalk.html

  Havde vi haft mere tid, var det klart Miniature World, jeg ville have proppet ind - tripadvisor er hvertfald fuld af anbefalinger!
  God tur.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt fedt fedt Anne :)
   Jeg glæder mig helt vildt og er samtidig max presset, intet er klar til afgang endnu. Det kan kun blive spændende.

   Slet
 2. Mesmers te-salon kan anbefales. Dejlig te, skønne scones og en fin udsigt :-)
  En havnerundtfart er også en god måde at få et indtryk af byen på.

  SvarSlet
 3. Har hørt meget godt om miniature world :) Jeg har ikke selv være i Hamborg, men jeg ved at der er en Primark - så den skal du da forbi. Primark er altid en vinder! Håber i får en skøn tur.

  Knus
  Sisselykke.dk

  SvarSlet
 4. HAr aldrig været der før, så kan desværre ikke hjælpe dig, med det!
  Men vil i stedet ønske jer en fantastisk god kæreste tur <3

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet