mandag den 13. oktober 2014

STATUS PÅ UGEN DER GIK

Behøver absolut ingen ændring:

 • Slentren i småregnvejr med cykel og håndbajer i hånden som afslutning på date med mand.
 • Følelsen af ferie.
 • At have nogen at dele avisen med.
 • At man har brug for at knappe bukserne op og trække i et par løsere med plads til mave og røv som noget af det første, når man kommer hjem. Det er altså begrænset, hvor meget man kan suge maven ind og holde til at have knappen skærende ind i maveskindet, når man sidder en hel dag på skolebænken (Mere om dette under næste punkt).
 • 40 timers job i efterårsferien - jeg kan se store julegaver til de nærmeste og money in da bank forude. Har aldrig følt mig så rig.


Der skal strammes op på følgende punkter:

 • Mit strikke-poncho projekt, der pt. kun tæller 90 masker og 15 cm. Der er lang vej igen, hvis den skal i brug denne sæson.
 • Min kost. Mand spiser så episk mange grøntsager, at jeg ligner en oppustet fast-food junkie. træder dog først i kraft, når jeg har gjort en ende på colaen i køleskabet.
 • Mine tre par joggingbukser er åbenbart ikke fine nok til mand. Så nu har jeg købt mig et par ret smækre loose-fit bukser med gråt grafisk print til søndags-tøffen-rundt og jeg-har-fri bukser. Ligner overhovedet ikke joggingbukser. Synes egentlig det er et ok kompromis. 
 • Min nu-skal-jeg-også-til-at-gå-ned-i-fitness holdning. Så jeg har meldt mig til yoga i dag. Føles som verdens største sejr, der muligvis går i vasken efter første hundestræk.


Overvejer følgende:

 • Hvornår niveauet af episke søndags-aftener foran fjernsynet forsvandt. 
 • Om det overhovedet er ok at sige: nej jeg gider ikke køre med cykelhjelm, fordi det ødelægger mit hår og ingen andre gør det. Hvad er der egentlig galt med os? Det er jo liv eller død.. eller noget. Og så hjælper håret jo ingenting.. selvom det bliver ødelagt. 

Follow on Bloglovin

10 kommentarer:

 1. Jeg er hellere ikke den der cykler med cykelhjelm, men det er ikke fordi mit hår kommer til at se dumt ud, sådan har det bare været lige siden, jeg skulle cykle alene i skole, hehe <3

  God mandag <3
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan har jeg netop også haft det. Men det var måske også mest fordi der var ingen andre gjorde det. Og det var i den tid, hvor der endnu ikke var blevet sat fokus på den slags ting. :)

   Slet
 2. Jeg forstår ikke hvorfor det er så stort et problem at have cykelhjelm på. Jeg cykler altid med cykelhjelm, og jeg kan ikke få mig selv til at cykle uden. Jeg er så også påvirket af at min søster har været indblandet i uheld på cykel 2 gange, så jeg synes at cykelhjelmen er ret vigtig. Kan heller ikke helt forstå hvorfor det ikke er lovpligtigt at cykle med cykelhjelm... Jeg bliver totalt som dem her når jeg får børn engang: https://www.youtube.com/watch?v=qETUvhqKJug Hehe (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Og du har så fuldstændigt ret Bettina. For det SKAL ikke være et stort problem at have cykelhjelm på. Jeg har højest brækket armen på min cykel, men jeg er også taknemmelig over at der ikke er sket mig mere. For kan køre som en brækket arm til tider. Og så er jeg typen der er skide glad for, at mand har investeret i en, så jeg ikke skal gå og bekymre mig om ham.

   Slet
 3. Jeg elsker de her indlæg:) Virkelig! De er pisse gode og sjove! Og og og - i dag er en verdensklasse dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Fie - man kan altid regne med dig herinde. <3
   Og i dag er en verdensklasse dag. Jeg burde nærmest have lavet indlægget imorgen i stedet. Men så er der så meget godt til næste uge.

   Slet
 4. Åh, jeg har en fornuftig abe på den ene skulder, der råber: "Tag nu cykelhjelm på, dit forfængelige fjols - du cykler hvér dag! Og der er tons af tosser på vejen. Og de har banket ind i dig før. Det er farligt" og en meget snu, listig abe, på den anden skulder, som gjalder: "Haha! Du kommer jo til at ligne en kæææmpe pædagognørd mand - nyd voksenvalget og lad vææære - rebelrebelrebel".
  .. Og pt vinder abe nummer 2 stadig. Håber nummer 1 vinder ind en dag. Hvertfald når jeg får børn.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også lidt sådan jeg har det Anne. Håber inderligt at den skide indre stemme, der siger at jeg skal have en cykelhjelm på vinder en dag. Tænk.. jeg tror sgu faktisk jeg får en cykelhjelm af mand i julegave. Han bliver ved med at snakke om den..

   Slet
 5. Hvordan gik det der yoga så? Jeg var til det i sidste uge efter at have undgået træning i 3 uger. Jeg var sq nær død efter første hundestræk ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså.. Jeg kan naturligvis nærmest ikke bøje mine haser i dag. Og kunne ikke finde den der indre ro med fokus på vejrtrækning hun talte om. Men ellers tror jeg det gik meget godt. Jeg fik selvfølgelig pladsen helt foran spejlet så jeg kunne dyrke mig selv endnu mere.

   Slet