fredag den 20. december 2013

BACK IN BUSINESS

Jaja, det skulle lige tage mig lidt tid at vende tilbage til skansen igen. Det krævede en mindre afvænning fra al koffeinholdig væske at komme tilbage til normal tilstand efter at have afleveret eksamen i kommunikation. Her snakker vi altså tre dåser Red Bull oveni den daglige dosis kaffe, da det var slemmest. Jeg blev ærligt talt træt af at kommunikere (hvilket måske er paradoksalt, når man skriver opgave i kommunikation) og at formulere mig på 20. side, så i må have mig undskyldt - jeg havde brug for en pause på Netflix. Og sofa.. Har ikke rykket mig siden.

.. Hvor lang tid må må blive liggende? 

Knap så meget er sket siden sidst. Jeg har endnu ikke fået en fisk til mine ensomme dage, hængt de billeder op jeg egentlig har købt eller fået gjort rent, som min mor, har lært mig, at jeg skal gøre. 
Nå jo, det er først gået op for mig nu, at det egentlig er december måned. SURPRISE.. Altså, det er jo heller ikke fordi vejret ligefrem skriger ''jul'' så snart jeg åbner min dør. Mængden af julekæderne på altanerne hos de ældre på den anden side af havnen er også faldet markant siden sidste år. Jeg tager det som et tegn. Der er heller ikke meget julestemning her fra sofaen. 

Tager mig selv i at blive irriteret over, at andre heller ikke blogger så meget i denne tid. Jeg mangler inspiration, julestemning, noget at grine af og noget at give mig til. Derfor har jeg tænkt mig at give alle jer bloglovin hungrende mennesker (ligesom jeg) masser af læsestof. 

... Også bare lidt, fordi jeg keder mig, har set Dexter serien færdig og først skal hjem til familien på søndag.  Hvis i keder jer lige så meget som mig, kan i jo smutte forbi min instagramprofil @miaipsen. Smid gerne et navn tilbage.

Følg bloggen via
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Sofaen er sgu svær at forlade til fordel for at skrive projekt. Jeg giiider heller ikke. Overspringshandler via... alt! At tømmeopvaskemaskine er mere tiltrækkende, og det siger en del!

    - Anne

    SvarSlet
  2. Jeg er SÅ irriteret over mangel på julevejr! Og alligevel så har man et lidt ambivalent for hold til det....det er jo meget rart at man stadig kan cykle fra A til B uden at skulle kompromittere egen sikkerhed på snedækkede cykelstier...

    SvarSlet