lørdag den 4. januar 2014

BACK TO REALITY..

Det er ved at gå op for mig, at deadline til semesterprojekt er lige om hjørnet. Og har jeg læst op? Nope. Har jeg forsøgt? Tjooh, men Candy Crush er pludselig blevet utrolig sjovt. Og holder en kørende, fordi man taber liv og så må vente endnu 30 minutter på et liv. Mere spændende end at sidde med en røvfuld kode, ja sgu. Tager mig selv i at surfe rundt på insta, bloglovin ca. hvert andet minut. Der er naturligvis ikke kommet andre opslag..

Har i skrivende stund drukket tre kopper kaffe. Jeg stod op kl. 10.30. Bilder mig selv ind, at det er koppens skyld, den nye kop fra mit stel, som bare er utrolig flot. Undviger tanken om, at det er fordi jeg bare ikke kan finde ud af at gå i seng og få noget ud af min dag. Hvilket oftest resulterer i ædeflip til aftensmad og ondt i maven, så jeg ikke kan sove. Og så kan jeg jo kun spille Candy Crush. Er faktisk også begyndt på en bog, vil jeg så lige have lov til at sige.

Shit, klokken er alligevel snart halv tolv. Jeg skal igang nu..  Øøøj det er lørdag.. Lukker ned nu.

Nu..

Ja, nu gør jeg altså. 

Status: Har absolut ingen rygrad og er nødt til at komme tilbage til virkeligheden efter ferien. Super meget plads til forbedringer.

Følg bloggen via
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. I det mindste har du ikke lagt på langs siden d. 31. uden at skåle 2014 velkommen med champagne! Ja undskyld jeg ynker…
    Jeg hepper på dig (fra sengen af) - og håber snart at stå op fra de døde!

    SvarSlet