fredag den 3. januar 2014

MEGET MERE FRANKRIG - PÅ BUDGET!


Jeg handler, hver gang jeg er hjemme, i butikken Lidl. Og egentlig af én simpel grund, nemlig deres Deluxe serie. Jeg kunne spise den råt. Og især fordi, der er rigtig mange provencalske specialiteter.  Såsom de seks glas med paté og terrine jeg fandt til sølle 39 kr. igår. (Foodporn!)

And med trøftler, hjort og fassan... Oh God min mund løber i vand bare ved tanken. Ja jeg lovede jo meget mere Frankrig i 2014. Og meget mere god mad. Så hermed et tip - og kan i så komme afsted! Der er også masser af is, kager, supper og... ja, jeg kunne blive ved.
Jeg vil nyde de de små provencalske glas på kiks til en klokken fem. Intet mindre. 

Desværre findes der ikke en Lidl i nærheden og er altså nødt til at slå mig selv halvt ihjel på min utroligt dårlige cykel. Men det er næsten lige før det er dét værd. Ellers havde jeg handlet i forretningen hver dag. Deluxe serien er nemlig væsentligt billigere og faktisk også mere velsmagende, hvis du spørger mig, end de Princip og Tapaz produkter, der kan støves op i diverse supermarkeder. Følg bloggen via
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Lidl er for nice! Lige som Aldi <3 Åh, tyskerhimlen!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Fuldstændig! Intet mindre end kickass til samtlige andre supermarkeder - og især Føtex, der er noget så fancy. Jeg sværger til Deluxe serien!

   Slet