torsdag den 20. marts 2014

22 ÅR


So... Jeg fylder hele 22 år i dag. HURRAY! Kan ikke lade være med at føle mig en lille smule voksen med trang til at være super meget tilbage i barndommen - der er ingen sang, ingen pandekager, ingen flag eller pakker. Vågnede i morges tyve minutter før tid og ventede på at nogen skulle komme ind og synge for mig... Det skete naturligvis ikke, eftersom jeg har valgt at bo alene. Til gengæld vågnede jeg op til et hav af sms'er og de der fest emojoi emileys (ville ønske jeg havde et rigtigt truthorn med konfetti!). Thank god for informationsteknologien, men intet stikker dét at kunne lade som om man sover og virke super overrasket, når folk kommer syngende ind med flag i hånden.

Har i dagens anledning spicet min grød op med hindbær og jordbær og lagt 14 kr. til side til en hindbærsnitte i kantinen - så er det vidst okay, at jeg ikke har fået pandekager. Mia, du er sgu heller ikke et barn længere, vel?

..

Måske kl. 16, når hele den pukkelrykkede kommer til kage (selvfølgelig) og middag og har MASSER af gaver med (tihi). Men så bliver jeg voksen igen når jeg kl. 21 går ud og stiller mig på stylterne og sipper drinks. Har jo bare ikke rigtig lyst til at være helt voksen, endnu.
Follow on Bloglovin

16 kommentarer:

 1. GUD, det havde jeg rent glemt - følger disse dage ivrigt med i hele Sillewho-affæren, og den havde helt fået skubbet din fødselsdag bagerst i hjernebarken, selvom jeg ellers UDTRYKKELIGT havde sagt til mig selv, at jeg skulle huske det! ;) Der er ikke noget nicere, end når folk husker ens fødselsdag, og så er jeg bare herre unice på din :s

  Stort tillykke Mia *ballon-emoji, hjerte-emoji, gave-emoji-fest-emoji* Håber du får en dejlig dag med skønne gaver <3 Den lækre grød på billedet tyder i hvert fald på en glimrende start - i hvert fald i min optik ;) HURRA!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha hvem har IKKE sidder limet til skærmen de sidste par dage i blogland. I et kort øjeblik glemte jeg det også selv. Har sammenlagt brugt mere tid på den affære end på at læse pensum i denne uge. :O
   Men tak Ditte, dig kan man sgu regne med!

   Slet
 2. Tillykke! trrrrruuuuuuut i imaginært konfetti-trut-horn!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Flere truthorn, flere truthorn, flere ! YAY

   Slet
 3. Giga tillykke Mia - håber du får en skøn dag, med masser af kage og kaffe, serveret på lækkert stel. Jeg følte mig også alt for voksen og gammel, da jeg fyldte 23 i oktober - puha. Men så må man jo åbne en flaske vin og lege ung med de unge B-)

  God fest.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Vin løser alle problemer. I hele verden. Punktum.

   Slet
 4. Er der en dag, hvor man må tilladde sig at være barn, så er det da på ens fødselsdag! Selvom jeg runder de 27 næste gang, så skulle man tro det var 8, når selve dagen falder :P

  Kæmpe tillykke! Håber du får en skøn dag, bliver fejret i stor stil og overdøset med fine gaver :)

  SvarSlet
  Svar
  1. PRÆCIS. Jeg kan røbe, at der var enormt meget kage. Og gode gaver! :)

   Slet
 5. TIIIILLLYYYYKKKKKEEEEE!!! :)
  Jeg føler med dig hvad vækning med morgensang angår. Selv overvejede jeg at overnatte hos en af mine forældre, bare for at kunne blive vækket sådan. Selvom jeg lige er blevet 24, bliver jeg vist aldrig helt voksen ;)

  Hav en skønherlig dag! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha nej, hvor er det faktisk en god ide! Måske skal jeg selv praktisere den, hvis dagen falder udenfor hverdagene næste år. Det er betryggende, at du i en alder af 24 stadig heller ikke føler dig helt voksen!

   Slet
 6. Hurra og tillykke! :-)

  - Smil fra Pigepaatvaers

  SvarSlet
 7. Tillykke tillykke, Mia!
  Håber du får en dejlig dag med alt hvad du ønsker dig (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det gjorde jeg! :) Kage + kage + drinks + gaver + børnesang. YES!

   Slet
 8. TILLYKKE!
  Jeg håber, hindbærsnitten er vidunderlig, og at din familie kan fejre dig med pomp og pragt i aften!
  Jeg kan godt huske antiklimaks-følelsen fra dengang, jeg boede alene, men på denne måde kan du jo glæde dig til gaverne hele dagen :D
  Jeg håber, du får en skøn dag og ikke vælter på stylterne i aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gik den sikre vej med ruskindsballarinaer med masser af diamanter og bling bling :) Better safe than sorry - lige igår.

   Slet