søndag den 23. marts 2014

SØNDAGSTANKER #4


 • HOW THE HELL kan hvidløg formå lave så meget død og ødelæggelse fordøjelsessystemet? 
 • Mænd forstår ikke helt det der med, at man som kvinde går utrolig meget op i fødselsdag.  Åbenbart. 
 • Det er egentlig ret rart at køre uden hænder på cykel. Man kan ligesom læne sig tilbage og nyde turen uden at være fastlåst i akavet stilling, der muligvis giver hold i nakken en dag.
 • Synes ikke det er okay, at ens Instagram App bryder sammen, bare fordi man har brugt i over en halv time. Hey - jeg var sgu lige midt i noget vigtigt, altså!
 • Hvorfor har folk privat instagram profil, hvis de alligevel har omkring 5000 følgere? Forstår det ikke helt.
 • Påskeliljer stinker..
 • Hvorfor er det alle andre skal blande sig i ens privatøkonomi? ''Det er pisse uansvarligt at bo i en lejlighed til 5000, Mia''. Hold. Nu. Kæft. Det løber rundt, ingen underskud, det er MIT sted og MIT valg. 
 • Er begyndt at få et eller andet flip med at lave kanelsnegle. Men idag bukker jeg ikke under, nej. Eller? ... Nej, Mia.

Follow on Bloglovin

5 kommentarer:

 1. Det er et flip af den bedste slags! Kanelsnegle er min yndlingskage af alle - de er også altid fast inventar på fødselsdagsbordet. Bliver aaaldrig træt af dem.

  - Anne

  SvarSlet
 2. Oh, what happend? Tænker på nummer 2 om mænd og fødselsdag. Den har vi vidst alle sammen været igennem..

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha. Tjah ser du, når jeg begynder at ævle løs om hvad jeg ønsker mig, hvilken KAGE jeg gerne vil have osv. siver det jo naturligvis ikke ind. Og så var jeg så heldig at få en kæmpe kombineret julegave/fødselsdagsgave, så der var jo ikke nogen gaver til mig på selve fødselsdagen. Men det kunne 8-årige Mia ikke lide. Og så var mand der ikke, fordi mand bor i Sønderjylland grundet praktik.
   Men så

   Slet
  2. Arh. Det er klart. Ville måske nok have foretrukket en kage selvom der ikke var nogen gave på fødselsdagen.. Men jeg er jo faktisk også kun 8 år gammel. Godt at du havde en god fødselsdag alligevel!

   Slet