torsdag den 27. marts 2014

AF HJERTET TAK

HOLD NU op, hvor er jeg overvældet. Jeg ved faktisk næsten ikke, hvad jeg skal skrive. Jeg er bare glad. På den der meget ''ÅH GUD hele verden elsker mig''-måde, fordi jeg i dag ramte det magiske 100 følgere på bloglovin'. Især fordi jeg i sommers havde så svært ved at trykke på den der ''udgiv blog'' (bed seriøst negle i flere døgn uafbrudt) i ren og skær frygt for, at absolut ingen gad at læse med. Og se nu bare - det gider I jo godt! Havde kun håbet på at denne dag ville komme, men slet slet ikke regnet med det. 

Så af hjertet tak, vil jeg gerne have lov til at sige uden at lyde for selvhøjtidelig og royal. Det varmer helt igennem at læse alle jeres kommentarer og se, at I bliver ved med at klikke jer tilbage (Sender kæmpe mysser, som på billedet). Ja jeg bliver sgu så glad, bliv endelig ved! For kan ikke få armene ned igen. 

Derfor synes jeg også, at I skal forkæles. Sådan big-time agtigt. Så jeg løfter hermed halvt sløret for min aller første giveaway her på bloggen - ikke blot er det en giveaway, men faktisk en stor og smuk (naturligvis) en af slagsen til en værdi af hele 500 kr, kære venner. Intet mindre. Og det har en rigtig rigtig pæn overflade, kan jeg hilse jer at sige! (Fangede I ordspillet lige der?)

Følg med igen imorgen, når jeg løfter sløret helt. 

PS. KÆMPE TAK. Igen. Og igen! I er helt fantastiske.
Follow on Bloglovin

10 kommentarer:

 1. super herligt ...

  Bjarne

  SvarSlet
 2. Jeg blev din følger nr. 100 - og jeg glæder mig til at følge med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Se, det er lidt sejt :)
   Jeg håber du finder dig tilrette.

   Slet
 3. Tillykke!
  Hurra Hurra Hurra <3

  - Kit

  SvarSlet
 4. KÆMPE tillykke! Det er så velfortjent :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Av. Tak Anne-Li! Du har også været en trofast følger, jeg burde faktisk næsten sende dig en helt speciel tak for både omtale og fast del af kommentarfeltet. Så her kommer den. KÆMPE TAK med virtuelt kram og det hele. <3

   Slet
 5. Det er fanme flot, Mia! Stort tillykke :) Kan godt forstå du er super glad, det ville jeg bestemt også være, hvis det var mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det BLIVER dig en dag Ditte. Det er jeg sikker på! :)

   Slet