mandag den 24. marts 2014

FLØDE, HØJT HÅR OG LÆKRE SAGER


Faktisk havde jeg en helt vildt fin fødselsdag. Havde af mærkelige årsager verdens bedste koncentration og skrev noter som bare fanden til forelæsning. Spurtede hjem for at gøre det sidste rent og efter en svedig omgang støvsugning fik jeg lige akkurat malet kaffe og dækket an inden gæsterne ankom. ''HEEEEEEEEEIIIII-med-svedpletter-under-armen''.
Fik whalesboller med ekstra fløde (en mindre udgave af billedet, som jeg i øvrigt fortærede i 2008 et sted i Tyskland), masser af kaffe og virkelig gode voksen-gaver (Faktisk også noget til jer! Bum bum en lille teaser). Vi havde det dejligt, at jeg hverken havde lyst eller tænkte på, at tage billeder. Mit 8 årige jeg var bare lykkelig. 
Og hvor fik vi god mad, masser af vin og senere lyserøde drinks til at slutte ordentligt af på. Det eneste der manglede var min søster og min mand. Men ikke fordi jeg skulle gå i cry-baby-mode over det (kun lidt, er jo selvstændig og stærk kvinde eller noget). 
Hurra for en dejlig dag.


Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Hold da op, der er flødeskum for alle pengene i sådan en børge der??? ;)
  Skønt med en dejlig dag på trods af et par manglende nøglepersoner!

  SvarSlet
  Svar
  1. Totally. Men hvad man ikke ved er, at der i midten var is - kæmpe lækker bombe. :)

   Slet
 2. Fårk mayn!! Hvad SKER der for kagen på billedet der?! *Savler uhæmmet*

  Det lyder godt nok også til at have været en rigtig dejlig og hyggelig dag. Haha, kan sagtens nikke genkendende til stress inden gæsterne ankommer ;) Dejligt du havde en god dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne heller ikke spise den. Og faktisk var vi to om den og måtte give op. Og bag os sad to gamle damer med hver deres. Men ak.. det var i 08. Er sikker på jeg ville kunne spise den op i dag!

   Slet