tirsdag den 4. marts 2014

HVIS ALLE DAGE VAR EN MANDAG..

Eftermiddagssnack i form af kanalbrud fra Emmerys og cappuccino. 

 Får da bare lige en forret.. For mig selv i form af carpaccio. 

SKER DET?! Mia har lavet spiselig og halvfancy mad i form af kylling og selleribøffer. 


Jeg er begyndt på noget nyt, et nyt koncept faktisk. Ser I, jeg haaaader mandage - ligesom alle andre. Jeg kan ikke komme op, sover (næsten) altid over mig, min krop fungerer ikke rigtig optimalt, har brug for 80 kopper kaffe og ender altid med at tabe et eller andet, så jeg kan stå der endnu engang og tænke: ''Tjah, det er mandag..''
Det er som om, der lægger en stor sort og tung sky over de der mange. Men det skal stoppe - NU!

Er overbevist om, at mandag er en fantastisk dag, hvis bare jeg lever den ligesom en fredag. I ved - med lidt ekstra mmmmh faktor i form af selvforkælelse (læs: kage), god mad og et glas vin. Et spørgsmål om indstilling, eller noget. Nyde Livet. Så det har jeg gjort, for mig selv altså..
Blev igår eftermiddags enig med mig selv om, at nu skulle det også være nok. Styrtede i Føtex, proppede tasken med lækkerier så jeg lignede en med alvorligt brug for en trækvogn. Havde pludselig lyst til carpaccio, slik, friske krydderurter og overprice vin til ene og alene; MOI. Og så skulle jeg da også lige have et kanelbrud fra Emmerys. Selvfølgelig skulle jeg da det.

Og hvad sker der, når man bare embracer dagen? Jo, man får en fantastisk mandag, får pludselig produceret en del og så nyder man oven i købet livet. Nød candlelight dinner med mig selv (Det må man altså godt!) Derfra til at danse rundt i lejligheden til søde jazztoner i silkekimono og var fuldstændig ligeglad med om en smule tipsy-og-overhovedet-ikke-veldansende-Mia var at spotte gennem vinduet.

Jeg slår et slag for fantastiske mandage fremover. EMBRACE THE DAY!

Følg bloggen via
Follow on Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Det lyder som en skide god idé! Og ret overskudsagtigt. Jeg havde en af de bedste mandage i lang tid i går, så kunne være man aktivt skulle gøre en indsats for at holde skansen de kommende uger ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Prøv det endelig! Og lad mig høre hvordan det går. :)

   Ps. Det er jo netop i mangel på overskud jeg prøver. hehe

   Slet
 2. Hverdagsforkælelse er altid skønt - især iform af kanelsnegle.. og vin.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh yes! Alt bliver pludseligt bare super fantastisk.

   Slet
 3. fantastisk! hvordan har du lavet selleribøfferne? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Caroline :)
   De er faktisk rigtig simple. Du skal bruge;

   500 g knoldselleri
   8 spsk. rasp
   3 æg
   60 g revet ost
   1-2 fede hvidløg
   En potte purløg
   salt/peber
   Olivenolie

   Sellerien skrælles og rives ligesom gulerødder. Dernæst blandes sellerien med æg, ost og rasp, hakket purløg, salt og peber. Rør godt sammen og sørg for at det bliver en en ''masse''. Dernæst laves de til bøffer og steges på en pande med olivenolie i ca. 5-6 min på hver side.

   TIP: du kan også putte persille eller andre friske krydderurter i, det smager rigtig godt :)

   Slet