søndag den 2. marts 2014

TING DU KAN GØRE NÅR DU ER SYG


Jeg har nu endelig rullet gardinet op og ladet lyset fylde rummet i soveværelset. Endelig drukket min Merild kaffe på og tændt Senseo maskinen (Oh baby, i missed you!). Havregrøden er brændt på og toppet med ekstra frysetørret hindbær for at tage smagen i dagens anledning. Alt er som det plejer. 

Men hvis du nu også er blevet ramt af den der virus, der florerer noget så vildt for tiden, så er her et par tips til at fordrive ventetiden.

 1. Læs reklamerne igennem for at se, hvilken butik der har flest ''jeg-er-syg'' ting og dermed gør den frygtelige indkøbstur med snot og joggingtøj lidt nemmere. Eksempelvis suppe, slik, honning mynte og citron. Fyld køleskabet op med det samme.
 2. SÅ er det serietid. Jeg kan anbefale House Of Cards, Keeping Up With the Kardashians, Grey's anatomy, New Girl, Dexter, Sex and the City (selvfølgelig), Breaking Bad eller du kan bare helt simpelt se Gossip Girl. Det vigtigste er, at du lægger dig godt til rette og bare trykker play.
 3. Hvis du ikke er en feberramt. kan du passende lakere dine negle. Lidt skønhed midt i al ynkeligheden skader ikke.
 4. Brug tiden på Bloglovin, find en masse nye blogs og forhåbentlig ny inspiration. 
 5. Undgå at gå på netdoktor.dk
 6. Du er nu blevet lidt mere rask. Det er kun snot og en forsnørret hals, der holder dig tibage. Begynd derfor at rydde lidt op. Jeg mener al den opvask, du ikke orkede at tage og snotpapiret, der ligger spredt over hele lejligheden. Vask sengetøj, luft ud og kryb så tilbage i sengen igen. Denne gang med en meget bedre fornemmelse. 
 7. Hvis du har overskud til ovenstående så tag og smut ned og køb en stak magasiner og en pose slik. Måske en fastelavnsbolle?
 8. Nyd at du er alene hjemme og grim som bare fanden. Smid et fedt nummer på anlægget og dansk amok.
 9. Hør en lydbog - der er heldigvis masser af gratisbøger, som podcast. Dr.dk tilbyder ofte gratisbøger.
 10. Lav en ønskeseddel over ting, du ønsker dig. Eller bare over ting du gerne vil (ikke skal), når du bliver rask igen. Aaaaaaaah. Kan du mærke, du langsomt bliver mere frisk? 
 11. Omroker lidt i lejligheden sidst i sygdomsperioden. Det er som om der sker noget, nye tider ved at omrokere lidt - og vupti du bliver rask. 


Følg bloggen via
Follow on Bloglovin

5 kommentarer:

 1. Gratis lydbøger er det bedste! Og så kan man også lave varm kakao - i massevis. Det går jo så godt i spænd med bland-selv-slikket B-)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Totally Anne! Er kæmpe fan og er lidt ked af at jeg ikke kan finde flere gratis lydbøger. Hvis du kan finde nogen aktuelle eller kender en side, så tip mig endelig :)

   Slet
 2. Hahahah en rigtig god liste, den kunne jeg godt have brugt i sidste uge da jeg lå syg :P

  Kig gerne forbi min blog, hvor du lige nu kan vinde et par Humlan høretelefoner fra Urbanears: http://www.voresboble.dk/give-away-humlan/ :-)

  /Amalie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg lå dersværre også syg i sidste uge. Der må være noget sygdom i luften for tiden. :(

   Faktisk har jeg allerede deltaget, Amalie. :) En virkelig fed konkurrence. Jeg mangler virkelig et par nye høretelefoner så krydser mine fingre.

   Slet
  2. Ja, min kæreste har også taget en tur nu :/
   Ih hvor skønt - så skal jeg nok krydse fingre for dig ;-)


   /Amalie.

   Slet