fredag den 7. marts 2014

WHY?!Hvorfor i hede hule helvede skal man stoppe en SÅ god serie, at det er svært at finde tilsvarende afløser, der bare nogenlunde leverer, det jeg gerne vil have; overklasse, pænt tøj, intriger, venskaber, kærlighed og flytte fyre? Jeg har nu set hele Gossip Girl serien tre gange - og jeg har lyst til at se den igen. 
Blairs fantastiske overklasse adfærd, Serena der altid farer vild i sit eget univers af usikkerhed og mænd, Chucks sprøde sprøde stemme, the all time good friend Nathan og Dan som bare er charmetrold no. 1. Og lige gyldigt hvor usle de til én tid kan være, så bliver de alle sammen altid gode venner igen. De tilgiver hinanden. Hele tiden. For de er bedste venner. 

Jeg har trillet mange tårer over den serie, lagt i fosterstilling fuldstændig flæbende og uforstående over for, at Serena igen ikke kan finde ud af det med kærligheden eller at Chuck ikke bare at sige de tre magiske ord. Håbløs romantikker, i know. Men den serie er ligesom min soul mate - den rammer bare liiige der, hvor den skal. Men så har den også de fantastiske elementer af intriger og gossip, som jeg ikke kan få nok af. ELSKER det - Især den måde de stalker hinanden på. Hallo hvorfor har man ikke GPS tracking med billede af personen på et kort i Danmark? Jeg laver sgu sådan en APP. Det gør jeg!

Anyways er jeg bare inde i sådan en periode, hvor jeg har chick flick. En konstant lyst til at mødes med mine veninder for at catche up og være absolut fabulous, mens jeg drikker min latte. JEG Har lyst til at spise croissants og læse avis over morgenmaden, drikke min kaffe af stel med guldkant og bare tage verden med storm like Blair Waldorf - minus pandebåndet. Kender I det? Følg bloggen via
Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Jeg er totally med dig i den her! Lad jagten på en ny serie begynde...

  SvarSlet
 2. Jeg er også helt forelsket i serien! Den er bare så god, og super inspirerende! Ser lige nu Carrie Diaries, den er også super god:)
  Lyst til at følges? - http://perspectivedfw.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har desværre allerede set Carrie Diaries - begge sæsoner. Og piver lidt over, at der ikke er flere sæsoner so far. Forhåbentlig kommer de. :)
   Følger gerne med hos dig og sender god blog karma.

   Slet
 3. wow, jeg kunne slet ikke have beskrevet det på en bedre måde! Som du har skrevet, er præcis som jeg føler!

  kig forbi,
  http://stinewinth.blogspot.dk/

  SvarSlet