søndag den 9. marts 2014

SØNDAGSTANKER #3

 1. Er rimelig irriteret over mennesker, der bevidst rydder samtlige Netto butikker for kobber pendel lamper og fatninger, for dernæst til sælge dem videre på Trendsales for skide ulovlig merpris. Er det for fanden ikke muligt bare at købe, hvad man har brug for, så vi andre også kan komme til? Manglede jo bare to skide fatninger til hen over spisebordet. ØJJJJJJJ..
 2. Kan det virkelig passe, at Stryhns grovhakket bare er den bedste på markedet?
 3. Kender i det, hvor der bare skal ske noget nyt? Sådan havde jeg det i eftermiddags, da jeg skiftede en del af layoutet på bloggen. Det føltes bare ikke rigtigt. Og stadig ikke helt, for det er bare en midlertidig løsning.. For jeg går med større layout tanker, skal jeg sige jer.
 4. Jeg kan ikke lade være med at tænke, at denne app virkelig er på grænsen til genial. Hvem vil ikke gerne vågne til lyden at sitrende bacon? Eneste minus er, at der er ingen bacon. Øv.
 5. Må indse, at min nogle mænd bare ikke forstår, hvorfor man bruger 165 kr. på en smykkeæske. Eller 250 kr. for én pære. Måske er det også for det bedste - så er der jo ingen at skændes med om indretningen. Eller noget.
 6. Men bliver man nogensinde færdig med det indretningsprojekt?
 7. Overvejer hvorfor jeg hele mit liv har spist Nutella, når min egen chokosmør smager SÅ meget bedre. Og så skal et helt glas (læs: dobbelt så stort som Nutella) endda spises indenfor tre uger. Win win.
 8. Har altid grint lidt af de der bloggere, der piber sådan over, at de har langdistance forhold i fire-fem måneder. Sidder her med en kæreste bosat i sønderjylland og har nu været væk i over et år. Så slemt er det fandme heller ikke, siger jeg ofte til mig selv. Og så alligevel fandt jeg mig selv tiggende og med gråd i øjnene, da jeg i dag måtte bede min kæreste om at blive bare en time længere. Satans til kærlighed.
 9. Overvejer, hvad der skal med på min ''fantastiske mandag''-koncept, som jeg introducerede i sidste uge. So far har jeg; kaffe, kage, solbriller (også hvis det bliver gråvejr), blogging og candlelight-dinner for mig selv. What else?
 10. .. Måske man skulle prøve med det der løb, folk siger er så godt? Eller er det lige at skyde over målet på en ellers fantastisk mandag for en med mutant små ben?
 11. Okay, hvad f**k gør man, når man lige i skrivende stund har fundet ud af, at man skal til test i programmering i morgen og ikke rigtig er ajur med læsning eller øvelser endnu? LÅRT LÅRT LÅRT.
Follow on Bloglovin

10 kommentarer:

 1. Ej. Tænk sig at vågne til bacon lyd, og så ingen få.. eller endnu værre - baconduft!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. I KNOW! Skal man grine eller græde - jeg ved det virkelig ikke :)

   Slet
 2. Jeg er glad for du lagde en kommentar hos mig, så jeg fandt dig. Du er jo pisse sjov. Jeg slutter i hvert fald min søndag med et smil på læben, tak for det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Malene - nu er det jo mig der (i skrivende stund) faktisk vågner med et smil på læben. Det varmer helt ind. Det kan da ikke andet end blive en god mandag.

   Slet
 3. Uh, jeg sidder og hidser mig helt op over 1'eren. Det er altså ikke i orden! Det er ligesom folk, der hamstrer gær, når der falder sne. Næsten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis. Synes bare ikke det er i orden. Og nu får egoistiske jeg slet ikke nye lamper lige foreløbigt, da jeg ikke har råd :/

   Slet
 4. Jeg tænkte også at det med bacon app'en var genialt - indtil jeg kom frem til sammen konklusion som dig. Øv hvor ville jeg føle mig snydt hvis jeg vågnede til lyd (og lugt) af bacon og der så ikke var noget. Fandeme ikke i orden! Lige som nr 1 heller ikke er.
  Det der med løb er helt sikkert overvurderet - siger jeg imens jeg prøver at tage mig sammen til at komme afsted med forholdsvis jævne mellemrum (og pønser på at starte i løbeklub i forestående uge). Ingen er nogensinde kommet til skade af at sidde i sofaen og spise kage!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også det er en anelse snyd at lokke med bacon, når der ingen er!
   Åh jeg følger dig med det løb der. Sofaen er fandme lækker og med kage er den bare fantastisk. Trust me - det kommer jeg aldrig væk fra!

   Slet
 5. Vil du ud med din chokoladepålægsopskrift? :-D

  SvarSlet
 6. Never mind! Har åbnet øjenene og set indlægget på Bloglovin! :-D

  SvarSlet