tirsdag den 22. april 2014

SÅ.. NU ER JEG SGU TILBAGE!Der har været så stille på bloggen her i påsken, det indrømmer jeg gerne. Og jeg har ikke engang sagt, at 'forvandt'. Men jeg har haft så utrolig travlt og haft absolut ingen energi tilovers. Skrive opgave, tabe halvandet kilo, ordne altan og kælder, sejle i tre dage og sætte opgave sammen har basicly  været det jeg har brugt min påske på.

Men nu er jeg tilbage - det lover jeg. Nu med pandaøjne og kant i panden (pandebånd) efter tre hele dage i høj sol på vandet i København. Ja, jeg havde naturligvis glemt igen i år, at solfaktor 15 bare ikke er nok i april måned, når solen for alvor begynder at titte frem. Så Lobster it is. Man bliver vel næppe klogere.

Desuden har jeg erhvervet mig intet mindre end 23 blå mærker på benene, fordi min klodsethed ikke rigtig gør sin gavn på en båd med masser af dimsedutter af metal. Men hey - jeg faldt slet ikke vandet. Det er sguda flot. 

Men faktisk har jeg fridag i dag. Og vil fejre det med at spise min ostemad på brød, der fik lidt for meget i risteren og vaske mit extremt stinkende sejlertøj (Havde seriøst glemt, hvor meget det stinker!). Og spise hele det voksenpåskeæg jeg fik af mine forældre. Og så topper jeg den med en iceblend med ekstra fløde og chokolade senere på Baresso. 

Rigtig god tirsdag - og tak fordi i hænger ved!


Follow on Bloglovin

5 kommentarer:

 1. sejle i 3 dage på vandet ved København - det lyder skønt

  fortæl gerne mere om det ...

  elsker selv at være ude at sejle, bl.a. omkring den spanske ø Formentera

  lige nu ser jeg frem til torsdag for igen at deltage på mit yogahold (mere på min blog)

  knus
  Bjarne

  SvarSlet
 2. Dejligt du er tilbage, og hvor lyder det fantastisk at sejle i 3 dage, mon der kommer billeder eller lidt fortælling om det? :)

  Kig gerne forbi, knus!
  www.kaathrinejohansen.bloggersdleight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil prøve på at få taget nogle billeder i fremtiden og så er EM jo lige om hjørnet, så skal da nok lige få fortalt en historie eller to. :)

   Slet
 3. Du er fantastisk at følge :) Du har en rigtig dejlig blog, og skriver helt vildt skønt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tusinde tak Simone. Det varmer virkelig mere end du aner. :)

   Slet