torsdag den 3. april 2014

SUND BROCCOLISUPPE MED CHORIZO
Jeg er kæmpe kæmpe fan af grøntsagssupper - mest fordi de ikke kræver kæmpe gastronomiske skills og koster like.. Nada, hvilket er fordelagtigt sidst på måneden. Kæmpe win win for mit vedkommende. Og nu har jeg så fundet en ny darling til samlingen, da jeg var sammen med min kære veninde, Fie i mandags: broccolisuppen. Og tror nærmest ikke den kan blive sundere. 

Ps. til dem der nu sidder og tænker: Mia har jo købt en suppeterrin. Brugte hun så den til at servere suppen i? Nej. Desværre. Men det fik jeg ikke lov til.

pps. Husk du stadig kan deltage i konkurrencen om de lækre Tree House skærrebrædder lige HER.

Ingredienser (3 portioner)

1 broccolihoved
3 mellemstore kartofler
5 dl. boullion 
1,5 dl. kokosmælk
1 fedt hvidløg
1 chili (kan undværes)
salt og peber

Topping
1 pakke chorizo 
evt. en klat skyr el. creme fraiche. 

Steg hvidløg i en smule olie og tilsæt derefter broccolien i stykker sammen med kartoflerne og chili. Lad dem stege med kort. 

Tilsæt boullion og lad kartofler og broccoli koges møre (ca. 10 min). Tilsæt salt. 

Læg chorizoen på en bageplade og lad dem blive sprøde i ovnen ved 180 grader. Tag dem ud inden de bliver sorte! Og lad dem så køle af - så er de lige til at knække fra hinanden.

Blend derefter suppen med en håndmixer og tilsæt kokosmælken. Lad derefter suppen koge op igen og smag dernæst til med salt og peber.

Voilà - så er der serveret.Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Øj, det ser lækkert ud, det må prøves!

    SvarSlet
  2. Ser lækkert ud Mia - elsker broccolisuppe med sprødt, saltet kræ på toppen - tror en skefuld citronskyr ville klæde en også!

    - Anne

    SvarSlet