fredag den 4. april 2014

JEG FØLER MIG SGU SÅ VIGTIG


Ja. Gu' gør jeg så. Flyver rundt på de høje støvler med det der sorte bodum-termokrus i hånden, mens jeg prøver at få alt til at gå op i en højere enhed og se lidt smart ud. Kan ligefrem høre soundtracket  ''I'm coming out'' med Diana Ross i baggrunden.
 Det blegner måske en smule, når kaffen havner ned langs benet, men intentionen er der. Har sågar købt mig sådan en smart kalender, så jeg ikke glemmer noget i al hast. SÅ er man vigtig, når man er nødt til at sige ''To sek, skal lige tjekke min kalender...'' - er man ikke? Mangler bare pandebåndet, så er jeg jo næsten Blair Waldorf!
Er gået fra sofa-elskede-og-netflix-på-fuldtids dame til nu at skulle PLANLÆGGE tid på sofaen. For dét prioriterer jeg højt, ja jeg gør. Rengøring kommer på sidste pladsen, det vil jeg godt indrømme. 

Men faktisk er jeg aller mest glad, når jeg har de dage. Såsom i dag, hvor den står på morgenmad på Kejserriget, hurtigshopping, uni, møde og til sidst en omgang træning. For når jeg så endelig kommer hjem, så nyder jeg det ekstra meget. Pakker mig ind i tæpper, uldne sokker, spiser den is jeg havde med hjem fra Kiwi (i hvert fald to portioner) og kan give mig i kast med lige præcis, hvad jeg har lyst til. Velvidende om, at idag udrettede jeg noget.. Eller hvad man nu siger. 
Ingen mand, ingen nogen, bare ... mig. 

I hvert fald glæder jeg mig til at løfte sløret for nogle af de mange projekter, jeg går og føler mig så vigtig med for tiden. Faktisk så vigtig, at jeg er nødt til snart at købe en sort trenchcoat også. Skulle jo nødig gå ned på udstyret.

Follow on Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Jeg er også altid booked op - men elsker det altså.
  I denne uge har den stået på:
  Mandag: Gruppearbejde, Cafe med lillesøster.
  Tirsdag: Gruppearbejde, Cafe med veninde, handle til ugen ind.
  Onsdag: Gruppearbejde, Job, besøg hos kæreste,
  Torsdag: Gruppearbejde, BA-lektier, besøg af Kit.
  Fredag: Gruppearbejde, Job i aftenvagt.
  Lørdag: Besøg hos de gamle ink. overnatning.
  .. og så står den på madpakkelavning, rengøring o.l søndag eftermiddag B-)

  Det er hyggeligt med tusind planer, men jeg har også planlagt bare at skulle bruge hele søndag aften på lækker mad, solohygge og 100% afslapning.

  - Anne

  SvarSlet
 2. ja, det er næsten umuligt for de fleste at have struktur på hverdagen og planlægningen

  lyder som du har har haft en dejlig dag

  ha' en super weekend
  Bjarne

  SvarSlet
 3. Jeg er så vild med den kalender, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvor de sælger dem henne på en side herfra dk eller som sender til dk med en ordenlig pris. Hvor har du købt din :) ?

  /Tine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved du hvad Tine, det kan man på Ebay. Skide nemt, levering inden for 14 dage og så får man den til en sølle pris af 20 kr!

   http://www.ebay.com/itm/jstory-large-small-monthly-planner-Kraft-paper-calendar-diary-notebook-scheduler-/271232312541?pt=US_Women_s_Accessories&var=&hash=item3f26b4a4dd

   Slet
  2. Nej hvor fantastisk! Tusind tak for linket :D (Det er nemlig skide irriterende at den er så lækker og billig, også kommer der alt muligt told og dyr fragt på - jeg har kun fundet den til 30 dollar indtil nu)

   Slet
  3. Det slipper du heldigvis for på Ebay, når den ikke er større. Der skal en del mere til for at told kommer med ind over :)
   Det kan stærkt anbefales at købe ting over ebay - især fordi de kan findes for ingen penge.

   Slet