tirsdag den 13. maj 2014

NOGLE GANGE ER LYKKEN BARE.. EN KAGEFor filan, hvor er det tit hindbærsnitter i ren bogstaveligste stand redder min dag. Især de her tirsdage, hvor jeg må trække i rengøringstrøjen og skrabe gulve til jeg har rundt i ryggen og andres hår klumpende sammen i hårkugler mellem tæerne. De dage redder hindbærsnitterne - og alle andre kager for dens sags skyld også. 

Vi har derfor kageordning på jobbet, og mig som lige er hjemvendt og med panikdøgn efter glemt studietilmelding, havde fuldstændig glemt, at det var min tur til at have kage med. Så mig op i fuld spræl klokken alt for tidligt i morges for, i al håb og krydsede fingre, at bikse nogle bare nogenlunde hindbærsnitter sammen, der kunne redde vores alle sammens tirsdag aften. Og jeg har naturligvis smagt dem - de smager hamrende godt. Så godt at jeg nu vil spise min anden til eftermiddagskaffen inden jeg ruller svedig i regnvejr mod beskidte omklædningsrum. 

Man skal se det positive i tingene, har en del fortalt mig i min super lange levetid. Jeg vælger at se det positive i at have bagt for mange hindbærsnitter. De kan jo ikke bare ligge til pynt.. vel?  Lykken er nogle gange fandme bare at slappe af i fem minutter, mens man spiser en kage.  Det skal man unde sig selv.


Follow on Bloglovin

3 kommentarer:

 1. Igen kan jeg kun sige at din blog er fantastisk, og som du dog kan skrive tingene! :-)
  Du får altid et smil på mine læber, he he!

  Kig gerne forbi min blog, hvis det lyster. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 2. Godmorgen,

  ville så gerne smage en af dine hindbærsnitter.
  Ja lykken er en kage, en god kop kaffe og hvile:-)

  Er du også til varme vafler:
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/05/vafler-pa-waffle-maker-blomsterbuket.html

  Det er sagen efter en lang dag og nemt at lave:-)
  Pas på dig.
  Mary-Liz

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er super meget til vafler! Elsker dem. Har faktisk en opskrift liggende på bloggen, hvis du vil prøve min :)
   Dog har jeg ikke noget vaffeljern og heller ej plads til et i mit lille køkken, så må nøjes med vafler, når jeg får besøgt familien.

   Slet