onsdag den 14. maj 2014

TILBAGE TIL BABYMOTORIKKEN I MORGENKAMPEN6.47 og min hjerne vil ikke sove mere. 6 fucking 47. Med kun knap syv timers søvn vågner jeg med et sæt og kigger på uret, og så er det som om min hjerne ikke rigtig kommunikerer med sig selv. For  den ene siger: ''YES MAN, NY DAG!'' den anden hjernehalvdel siger: ''FEDT MAN - du kan sove 25 min. endnu''. SÅ jeg vælger selvfølgelig at lytte til den fornuftige stemme - at sove. Naturligvis med det resultat, at da jeg bliver vækket 7.15 af utroligt irriterende vækkeur i meget forkert søvnstadie, hvor jeg overhovedet ikke kan åbne øjnene med fuldstændig paralyseret krop, der har motorik som en baby. Og så ligger jeg dér og snoozer to gange á 9 min, prøver at tjekke instagram og bloglovin, men falder i søvn igen og igen. Skal jeg nu straffes? 

Jeg finder fandme aldrig ud af det. Mia med super meget overskud får aldrig lagt sig selv i seng før 23, aldrig står jeg op af mig selv på en hverdag. Det er som om min hjerne ikke rigtigt forstår, at det er aller bedst hvis jeg i disse situationer bare står op af mig selv. Men nej nej. Vi vil sove videre, for det er jo pisse rart. Bare ikke pisse rart senere på dagen eller om 20 min, hvor jeg skal sidde på universitetet og være fuldstændig klar til at arbejde på eksamensopgave.

Har prøvet sådan en APP, der vækker mig på det 'rigtige' tidspunkt og alt det der. Problemet er bare, at man har en HEL HALV TIME, hvor den kan vække dig i. Og så har vi samme problem igen, hvis jeg så bliver vækket en halv time før jeg egentlig har sidste udkald til at forlade sengen, hvis jeg skal nå i bad.

Jaja. Måske skulle jeg bare gå i seng lidt før (som om det sker) så min hjerne ikke tænker: ''DU MANGLER SØVN MIA, BLIIIIIIIIIIV''. Eller så er termokanden med ekstra sort kaffe bare min bedste ven. For Altid.. Ændrer det sig når man bliver voksen? Eller noget.

Follow on Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Åh, sådan er min hjerne også, kan simpelthen ikke stå op når det irriterende vækkeur ringer!

  Kig gerne forbi min blog, knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er ret irriterende til tider. Står hverken op når jeg er frisk eller når jeg er fuldstændig baldret.

   Slet
 2. Jeg vågnede 45 min. før vækkeuret og var frisk. Jeg stod da ikke op, nej nej. Burde være det. HVIS jeg var stået op, så havde mit friske jeg nok husket at jeg skulle melde mig fra et hold (lort-2-timers-regel hos FW), fordi der var kommet en aftale i vejen. Men nej. Straffen? En bøde på 35 kr. Lårt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Amen det er også bare den mest åndssvage regel, at det skal være 2 timer før når man melder sig meget optimistisk på morgenhold. Øv.

   Slet
 3. har det selv fint med knap 7 timers søvn på denne tid af året - vækkes behageligt af lyset der trænger ind i mit soveværelse

  og helst mere end 8 timer i vinter månederne

  ha' det dejligt
  Bjarne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har dog brug for ca. 7,5 og en del mere om vinteren. Men når vækkeuret ringer og man kun har fået 6,5 timer så er det knap så sjovt.

   Slet