torsdag den 19. juni 2014

LIEBHAVERBOLIGENS HALVDØD


Du læste rigtigt i overskriften: Liebhaverlejligheden er halvdød. Og jeg er ret sur.

Efter glad og fornøjet at have handlet ind til både tarteletter, jordbær med fløde og is på altanen, cyklede jeg hjemad og blev mødt af et noget så uvant syn foran min bygning på Aarhus' nye svar på Manhatten. Fuldstændig afspærret med brandbiler, politi, hjemmeværn og kraner. Kunne ikke lade være med at tænke i et split sekund, om jeg nu havde fået slukket det glattejern (ligesom Phoebe og Rachel). Men finder så ud af at glaspladerne på el rooftop sidder løst og en var faldet ned i løbet af eftermiddagen.

Gudskelov kom ingen til skade, men vi skal nu gå igennem en container for at komme ind i bygningen. Og min altan må jeg ikke gå ud på før kommunen og deres byggesagkyndige har tjekket al glas på hele bygningen (læs: dette kan tage meget lang tid). Så når jeg siger halvdød, så mener jeg faktisk mere død-død. Fordi min oase, halvdelen af min lejlighed og det jeg har set frem til hele året nu er ødelagt. Ideen om søde stunder, drinks, læsning og sol er blevet taget fra mig. Jeg kan ikke bruge altanen, mor her er sur og sønderknust og jeg må nu se mig tilfreds med at nyde min overprice-udsigt gennem vinduet i den danske sommervarme. Min lykke var liiige om hjørnet - rimelig følsom overfor ændringer i sommerplaner, i know. Men er ærligt talt bange for at den ender som sidste sommer. Og jeg har en kæmpe frygt for at alle mine planter, jeg har passet SÅ godt på nu også lider døden.

Men nu har jeg jo så en undskyld for at se sæson to af Orange Is the New Black indendørs. Man skal jo se det positive i tingene, ikke? Og trøstespise lidt mere is. Det er en god ting.

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Åh elsker dine indlægs, og det er også træls når alting bliver hivet fra en i et split sekund, hehe :)

  Kig gerne forbi min blog, hvis du har lyst. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 2. århhh, det lyder surt

  som du selv skriver - gudskelov ingen kom til skade

  ha' det super
  Bjarne

  SvarSlet
 3. Eeeej!!!!
  Hvor er det bare mega mega ærgerligt :O

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Pisse ærgerligt. Prøver at pynte op indendørs med planter for at skabe udestemning :)

   Slet