tirsdag den 22. juli 2014

STRAND(GUF)


Faktisk skulle det have handlet om noget helt andet i dag. Jeg brugte hele to timer på at skrive og skrive, men det ville ikke hænge sammen. Jeg var måske startet forkert - kender I det? Og så havner man et helt forkert sted end det man ville og kan ikke få flettet det sammen. 

Så da min veninde skrev kl. 16, tøvede jeg ikke et sekund og drønede mod Moesgård Strand og resten af familien Danmark for at få en afkølende eftermiddagsdukkert i Kattegat og hovedet et helt andet sted. Og så sad vi der på håndklædet i rækkerne og gættede på de mange gæsters private affærer, status og job, grinte af grimme badebukser og alt for små bikinier, mens vi nød de næste varme solstråler på ligbleg skandinavisk hud inden turen gik i havet. 

Fik årets første gammeldags vaffelis med ekstra lyserød guf med jordbærsmag (Hvornår er de begyndt med lakrids?) på vejen hjem og nød for en gangs skyld, at den smagte af polaris og ikke af italiensk gelato. Den smagte nemlig af dansk sommer!

Follow on Bloglovin

3 kommentarer:

 1. Det lyder som den eneste kur mod skrivedrillerier :)

  SvarSlet
 2. Det lyder bare super skønt. Sikke et let og rart indlæg :)

  - Sara // www.sarasskab.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Bliver helt lækker sulten efter en gammeldags vaffelis med Jordbær guf! (vidste hellere ikke de var begyndt med lakrids smag.

  Knus<3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet