mandag den 18. august 2014

HAMBURG DAG 3
Søndag blev store udflugtsdag, da butikkerne var gået i hvile. Måske ikke den bedste dag at tage på udflugt, for regnen stod ned i stænger og der var høj søgang i Elben. Men lidt dårligt vejr skulle jo ikke hindre vores dag, så vi tog alt det tøj på vi havde og købte en overprize billet til den obligatoriske havnerundfart, der gik forbi den kæmpe containerhavn. Der kunne man godt lære lidt om logistik tror jeg!


Helt forfrosne flygtede vi til Skt. Pauli kvarteret, som mest af alt er kendt for sine mange klubber, ludere og spillemaskiner. Men meget tilfældigt endte vi på den fineste lille café blot 100m fra den berømte Reeperbahn (meget kontrastfyldt), hvor de mest trendy og moderigtige piger fik sin eftermiddagslatte – I could tell! Mand fik naturligvis ikke noget valg og overgav sig til lyserøde kager og kaffekopper med guldhank.

Aftenen brugte vi i Miniature Land, som er lidt en kæmpe udstilling med modelbaner. Nok er jeg ikke så nørdet som hr. mand på det punkt, men hvad jeg troede ville tage omkring en time blev til fire, og vi kom først derfra til midnat. Det var simpelthen så fuldstændig gennemført helt ned til mindste detalje med humor, fjollerier og præcise gengivelser. Selvom vi brugte fire timer derinde er jeg sikker på, at vi overså rigtig mange detaljer.  Helt sikkert et besøg værd, som ikke blot kræver en time – også selvom man ikke er et kæmpe legebarn! Og så er der tilmed risiko for, at jeres mænd vil elske jer for evigt.
Follow on Bloglovin

3 kommentarer:

 1. Åh, efter din beskrivelse af Miniature Land fortryder jeg (endnu mere) at vi ikke nuppede en dag mere dernede, så vi kunne være nået forbi! Tror det er så fedt :D
  Lyder generelt til, at I har haft en herlig ferie - men det er altså også en dejlig by.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var uden tvivl feriens højdepunkt (især hvis du spørger mand!). Og vi havde en rigtig fin tur trods det lidt trælse efterårslignende vejr. :)

   Slet
 2. Jeg vil så gerne afsted nu! suk :(

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet