onsdag den 17. september 2014

JEG FORSTÅR IKKE ..#1

 • Folk der Maler teaktræsmøbler. Græder stille indeni. Kan I ikke godt bare sælge dem, finde de tilsvarende modeller i egetræ (jeg ved de er der!), hvis det nu alligevel skal males? Så kan vi andre, der virkelig synes de er pæne, sende rå kærlighed efter det mørke træ. Det er jo ikke bare det med, at teaktræ er pisse flot og at der derfor er synd. Men man kan jo ligesom ikke købe teaktræ mere, fordi det er en truet træssort. 
 • At havregrynskugler gik af mode somewhere in 2013.
 • Hvorfor der kommer støv lige når man har gjort rent.
 • Industriproduceret surimi. Det er ligesom bare fiskepure, der er formet som rejer eller sticks. Føler mig voldsomt snydt.
 • At det skal gøre så voldsomt ondt at gro visdomstænder. Og så besværligt. Sidder pt. med mund, der kun kan åbnes 1,5 cm. Det er ret svært at få varieret føde og være pisse sund.
 • Hvorfor der altid er dårligt fjernsyn om fredagen.
 • Folk, der tænker voldsomt meget over om frugt, grønt og andet spiseligt er pisse økologisk og uden tingeltangel, men alligevel køber den billigste kaffe og hopper over, hvor gærdet er lavest. WHY venner? Måske er det bare fordi jeg betragter kaffe ligesom frugt, min juice.. Og derfor i øvrigt heller ikke har noget imod at betale i omegnen af 3-4 kr. pr. kaffe ved at vælge noget kvalitetskaffe, der er produceret ordentligt. Men alligevel?

Follow on Bloglovin

5 kommentarer:

 1. Enig i det med at male teaktræsmøbler. La' vær'!!

  SvarSlet
 2. Det skærer i mit hjerte bare at se, at du skriver ordene "Folk der Maler teaktræsmøbler". Hvad tænker de folk dog på ! @.@

  SvarSlet
 3. Jeg hader det der med at der altid kommer støv 2 sekunder efter!

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 4. :-) Smiler - men du har så evigt ret. Både mht. teaktræsmøblerne og alt det andet.
  God dag til dig!

  SvarSlet
 5. Haha ja, hvorfor kommer der egentlig støv lige efter min har gjort rent? Eller hvorfor kommer der stadigvæk hår og fnuller frem, når man lige har støvsuget?

  SvarSlet