lørdag den 11. oktober 2014

LØRDAGSRO
Jeg føler mig nærmest som en ældgammel kone, når jeg er nødt til at konkludere, at det der har givet mig mest ro her denne lørdag er den komplette rengøring, jeg med gennemslagskraft i stemmen fik trumfet igennem her til formiddag overfor mand. Nyt sengetøj og en fuldstændig ren lejlighed har givet mig en indre ro på størrelse med en mediterende munks.

Der er nybagte boller, friske blomster og vasketøjskurven er helt tom. Kæft jeg føler mig voksen. Men alt har sejlet den seneste tid, vi er faret ud og ind ad døren og har knap nok haft to timer til sofahygge og putten i armkrog. Luften strømmer ind ad vinduet og det er lidt ligesom, at alt den dårlige karma, stress og det faldne overskud bliver udvisket med den, og vi kan starte på ny. Behøver ingen psykolog med den virkning rengøring har åbenbart.

Og så er den første Politikken oven i købet kommet dumpende i postkassen denne lørdag morgen. Så nu kan jeg føle mig endnu mere voksen med fuldstændig styr på livet og kaffe på kanden, mens jeg fordyber mig i danmarks højkultur og lærer lidt af den. Eller noget. 
Follow on Bloglovin

8 kommentarer:

 1. Mmm… friskbagte boller! Så kan en lørdag morgen ikke blive meget bedre :)

  Jeg er stukket af fra vores vasketøjskurv - den råber konstant efter mig i øjeblikket, og så kan man ikke rigtigt koncentrerer sig om specialet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Absolut ikke - jeg forstår dig så fuldt ud! :)

   Slet
 2. Hvor lyder det bare rart. Det kunne være jeg skulle forsøge mig med sådan en omgang rengøring af lejlighed og sind. Det trænger vi vist alle til :)
  Uh, og sikke fine billeder, forresten!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak Debbie - jeg har virkelig arbejdet meget på at forbedre billederne på bloggen, så det varmer virkelig at du siger dette! :)

   Rengøring kan bestemt anbefales. Jeg kunne pludselig fokusere fuldt ud på en opgave i hele tre timer, fordi alting bare var.. i orden. Ingen overspringshandlinger fordi man liiiiiiige tænkte man glemte at vaske tøjet eller at gulvet var evigt beskidt.

   Slet
 3. Åh, hjemmebag og pligter, der allerede er ovre - så kan man weekendhygge!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skide lækkert! Har i den grad nyt det.

   Slet
 4. Der må jeg altså erklære mig helt enigt: Et rent hjem, nyt sengetøj, en tom vasketøjskurv og friske blomster simpelthen bare opskriften på indre ro. Der er slet ikke nogen diskussion ;)

  - Sara // www.sarasskab.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Jeg har simpelthen haft en ro, som jeg ikke har haft længe her i weekenderne. Og nøj hvor har det været rart.

   Slet