fredag den 10. oktober 2014

MED MIG SELV I HØJSÆDET


Alt for mange uger. Alt for mange dage. Alt for mange hæsblæsende, hektiske, kaotiske timer den sidste måneds tid har været fyldt op med arbejde, studie og bekymringer om især sidstnævnte. Ikke de der drop-outs følelser som jeg før har haft, men på ''når jeg nu det hele''-måden. Men det hele skal jo gå op - og det gjorde det også. Sådan næsten da. For nu har jeg nemlig tænkt mig at holde lidt fri.

Stormede efter holdundervisning kl. 11 i nærmeste kiosk efter oktobermånedens dobeltedition af ELLE og deres tilhørende boligmagasin for efterfølgende at smide mig på sofaen, tænde for P8 Jazz, tabe et krus med kaffe og nyde, at ingen var hjemme. Og at jeg kunne fortære en plade Marabou uden løftede øjenbryn. Fuldkommen alene og fuldstændig ligeglad med ødelagt krus med kaffe på gulvet. Uden bekymringer, uden opgaver hængende over hovedet. Mit tempo. Mit liv - i egne hænder. Og lige i tide til et spejleæg med grønt pynt på toppen.

Og selvom det ikke rigtigt er ferie, men egentlig kun en ''skynd dig at lave alle de småting du mangler og læs både baglæns og forlæns i pensum for at være med igen''-ferie, så har jeg sjældent glædet mig så meget, som til bare et par dage fri, hvor jeg kan være nærværende overfor mand, veninder og ikke mindst familien. En ''ferie'', hvor jeg har tænkt mig at sætte bloggen i højsædet og få gjort alle de ting, jeg har drømt om så længe at gøre. Så hurra for det.

Follow on Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Jeg har efterårsferie klokken 18.
  Der er en evighed til. Hovedsageligt fordi jeg inden da skal have leveret en tilfredsstillende præsentation af "The role of fucking rice" og lytte til 5 andre.
  Vi er i gang. Det er derfor jeg sådan har tid til at skrive herinde.
  Jeg håber, du får tid til at holde fri i ferien uden hverken at stresse forud eller bagud. Jeg vil prøve at gøre det samme :D Når den tid kommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Juuhuuuuu Anne-Li. Lyder som om det var dig der skulle have frådet den der plade chokolade i stedet for mig :)

   Slet
 2. Jeg "fejrer" efterårsferien (som jeg slet ikke har) med at tage i sommerhus her i weekenden. Det lyder godt, right? Chatchen er så bare at det er for at skrive speciale. Æv. Snupper lige en kop kaffe til og så går jeg i gang!

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha for dælan, det lyder som en stram omgang. Held og lykke - og husk at drik masser af kaffe til!

   Slet
 3. Åh jeg har virkelig også glædet mig til ferie! Min bliver også sådan en nå alle mulige småting-agtig ferie, men det er okay - jeg gør det hyggeligt og langsomt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis sådan har jeg det også Gitte. I det mindste bliver det i nedsat tempo og efter lyst og ikke efter hvor jeg lige kan passe tingene ind :)

   Slet