mandag den 9. september 2013

GoodbyeDet er sket. Jeg er sikker på det. Sommeren har haft sin sidste dag og på bare én weekend blev alt forvandlet fra dejlig solskin og vin i det fri til konstant regnvejr, varme tæpper, hyggestrømper og kakao. Efteråret er kommet.

Jeg er ikke fan, jeg kan lige så godt sige det, som det er. Gummistøvler bliver aldrig pæne, regnvejret får en til mere eller mindre at ligne et monster efter dagens cykeltur og dagene bliver kun mørkere og mørkere.

Jovist efteråret er skønt når bladene skifter farve og vi går i hygge-mode i stuerne. Men jeg har absolut intet at se frem til i efteråret. Går kun imod slud og sjap og underskud på D-vitamin.

Normalt ville jeg gå ekstra meget i panik over denne periode. Men i år har jeg lagt en plan.
 I år har jeg tænkt mig at fokusere på noget, der kan styre mig hen i overskudsagtig retning, selvom det snart er minusgrader og alle er på randen til at depressive.


 Jeg skal bare liiiige have fundet det fokus først.. Fortsættelse følger.


3 kommentarer:

 1. Shit, jeg er også træt af morgenregn - ligner en druknet mus de første 3 timer af dagen på studiet. Men hey, efterår er også suppe, varm kakao, levende lys og videomarathon. Og det er ikke dumt.

  - Anne

  SvarSlet
 2. Og hey, så er jeg hoppet med som læser via BL - glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne - du har jo fuldstændig ret. Efteråret er jo alle tiders sæson og undskyldning for at pakke sig ind og drikke kakao. Og følge med i samtlige serier og ligge flad. :)
   Nu er det pludselig ikke så slemt. Jeg kunne jo også lære at bage.

   Tusinde tak - jeg troede egentlig også at jeg fulgte jer, men bloglovin snød mig. Så det gør jeg nu :)

   Slet