tirsdag den 22. oktober 2013

Den dims du aldrig troede, du havde brug for..Mine forældre vendte frem fra London i fredags - og dette var ikke tomhændet. Med sig havde de en hel kuffert på 20 kilo, der bugnede med godter i alle afskygninger. (Apropos min lille tema-uge i sidste uge, der omhandlede gaver)
Der var alt fra små dimser, sokker, pander, æsker, krydderier, chutneys, kompotter og kaffe til perler, ure og meget meget andet. Ja det var en bred høst.

Selv fik jeg foræret en masse krydderier, sokker, perler, en wok pande (Nogle opskrifter please! How do you handle this thing?), og ja.. så var der den der utrolig åndssvage ting, som man troede man ikke havde brug for. Sådan en fik jeg. Det var en brugt-te-pose-tallerken, så du ikke længere skal tænke på en grim underkop eller pletter på bordet. Og gudhjælpemig om ikke den er formet som en tekande.

Ved benyttelse fandt jeg ud af, at den løste et af de problemer, jeg evigt og altid går rundt med og har decideret afholdt mig fra at drikke te. For hvor dælen skal man gøre af et brugte te-brev, når nu man har sat sig ned i sofaen og det at komme op igen virker super uoverskueligt? Well - denne dims er din ven!
(Ja, jeg er da solgt. Måske de kommer i TV-shop en dag. Ligesom alle de andre ting, du ikke vidste du havde brug for.) 
I England er de åbenbart livsnødvendige. Fint skal det være, som i aller bedste Hyacinth Bucket stil.


Følg bloggen via
Follow on Bloglovin

3 kommentarer:

 1. Jeg så den der dims for lang tid siden, og jeg tænkte "det er da åndssvagt". Men lige siden har jeg manglet den! Jeg må tage en med hjem næste gang.

  SvarSlet
 2. Sådan én har jeg også - har arvet den fra en veninde! Den er fuldstændig genial :) Faktisk er den så god, at den som noget af det eneste bliver i huset til trods for sin orange farve (jeg kan slet ikke med orange) - så jeg er lidt misundelig på din fine hvide ;)
  Men smart er den!

  SvarSlet
 3. Jamen det er helt fantastisk med de ting, man ikke aner man havde brug for før end man bliver opmærksom på behovet :)
  Er glad for, at jeg ikke er den eneste, der har fået dette behov.

  SvarSlet