tirsdag den 29. oktober 2013

Efterårsenergi søgesDet er ikke længe siden jeg lovede mig selv, at jeg skulle tage nogle tiltag her i livet for at få meget  mere energi og kæmpe overskud. Især fordi min årlige ''det-er-efterår-og-jeg-skal-være-slap''-tilstand. Er det sket? Næppe.
Godt nok har jeg skuet ned for kaffeindholdet, op for det der ph neutrale fra vandhanen, rimelig varieret kost med grøntsager og PRØVER med al ihærdighed at komme i seng før 23.00 - aka 7,5 timers søvn. Og hvad sker der ? Intet... 

Lige siden efterårsferien har jeg nærmest slæbt mig selv ud af sengen, kan ikke læse de abstrakte tekster uden at blive sat ved første side og det er ikke ligefrem fordi jeg udstråler ''YEA-jeg-er-en-duracell-kanin'' på super høje hæle og en latte i hånden. But i want to..Kind of.

Er der nogen derude, der har nogle gode råd? Andre der oplever dette så snart efteråret bare kigger frem?


Følg bloggen via
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Jeg er træt. Hele tiden. Det er hæsligt. Jeg synes ikke, det er sådan hvert efterår, men der må være et eller andet i luften for tiden, der tager pusten fra mig. Jeg har desværre ikke nogle gyldne tips, men jeg kan fortælle dig, at jeg fra i går begyndte (igen) at tage blandt andet D-vitamin og Longo Vital i håb om, at det kan hjælpe bare en smule. Jeg har før mærket forskel, så det satser jeg stærkt på at gøre igen! Ellers går jeg i hi. Det er det eneste fornuftige at gøre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for svaret! Jeg er glad for at vide, at jeg ikke er den eneste med konstant træthed. Har gearet op med frugt og multivitaminer. Håber det kan tage det!
   Ellers lyder en tidlig vinterhi som en god ide.

   Slet