fredag den 4. oktober 2013

If i could have it all...


1. Vase, 110 kr - House Doctor    2. Fyrfadslys 111kr - Kivi    3. Skind, 1,049 kr - Organic Sheep   4. Pude, 549 kr - Hay   5. Kobber bøjler, 5 stk. 69 kr - Hay   6. Krus, 2 stk. 299 Kr - Royal Copenhagen   7. Kortkartellet Aarhus,  399 kr - decoristen   8. Stol, 345 kr - Ikea

Efteråret er kommet for at blive og det betyder nye tilføjelser til boligen. Boligen er mit evighedsprojekt og jeg bliver aldrig færdig med at indrette. Efteråret er nu bare endnu en undskyldning for at købe lidt mere.. Hvis jeg havde en sæk guld.

Jeg ønsker mig blandt andet et nyt skind til stolen til når de kolde dage sætter ind, en ny stor kop til min te samt nye puder til sofaen.
Kobber har fuldstændig vundet mit hjerte denne sæson og har tænkt mig tilføje et par ting mere foruden de to lamper, jeg har hængende i forvejen. Det er så shiny.. Og bøjlerne her fra Hay giver bare dobbelt op plads i skabet!

Da jeg slog et smut forbi Decoristen forleden, kunne jeg nærmest købe hele webshoppen. Min favorit blev dog hurtigt på den flotte poster fra Kortkartellet - og hvis jeg havde pengene skulle den hænge lige ovenover mit fjernsyn.

Sidst, men ikke mindst, fandt jeg disse ENORMT flotte og billige stole på Ikeas hjemmeside i deres ny kollektion. Benene ligner godt nok understellet på en FDB, men ryggen er simpelthen tæt på perfektion, hvis du spørger mig.


Følg bloggen via bloglovin
Follow on Bloglovin

1 kommentar:

  1. Kobber for the win! Kunne ikke være mere enig. Og den stol der, ja tak! :)

    SvarSlet