søndag den 24. november 2013

1,2,3 OG ET NYT SPISEBORD


Well well well. Husker i, at jeg var på marked sidste weekend? Forelskede mig hovedkulds i et fantastisk flot spisebord i teaktræ. Selvom jeg egentlig har et fint bord, men bare manglede nye stole. (Sker det lige altid?) Far insisterede på, at det var 20 cm. for langt og jeg var jo ligesom ikke hjemme i lejligheden til at måle.
Det faldt mig åbenbart ikke ind at rykke mit nuværende bord ud til 140 før igår, hvor der ikke gik mere end 2 min. og det blev besluttet, at dét bord, det skulle jeg bare have! Med stolene også.

En guttermand til en far jeg har, satte straks traileren på krogen og drog ud for at hente mit bord hjem. Forhåbentligt.. for det var jo et marked. Heldigvis stod det der. Jeg fik næsten råbt ''Køb det, for satan'' i telefonen og nu er det mit. En spontan handling med et nyt spisebord, men jeg er overlykkelig.. Sådan inderligt. Det er præcis, hvad jeg har drømt om.

Bordet er med hollandsk udtræk og stolene er af tiden, hvor de stod rundt på de danske politigårde.
Det hele skal olieres, stolene skal slibes ned og stolene skal ombetrækkes. Hvad synes i om det? Og Har i forslag til farve/stof til hynderne?


Følg bloggen via
Follow on Bloglovin

5 kommentarer:

 1. Hvor er det fint! Det kan jeg godt forstå du er hoppende glad over :D
  Jeg fandt én stol i samme look til storskrald. Den blev slebet, fik hvid lyd, en ekstra skumhynde og betrukket med gråt svineskind fra Skindhuset (de har ofte tilbud på netop det) - jeg er personligt vild med det! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, grå skind lyder heller ikke dumt. Har en sofa i gråt vævet stof og har egentlig også overvejet en grå hynde. :) Må lige ud og kigge på sagerne!

   Slet
 2. Det er bare så fedt! Kan godt forstå, du ikke kunne nærer dig, jeg kender det kun alt for godt.
  Jeg havde nok valgt flaskegrøn (måske endda fløjl, hvis det skulle være helt oldschool) eller sort læder, for et mere klassisk, retro look :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh yes, sort læder har jeg selv overvejet. Men er lidt bange for at det bliver for tungt og lige en tand for retro til resten af lejligheden. Men sort læder er bestemt med i overvejelserne!
   Har også kigget på en flot vævet sort. Vil holde jer opdateret, når jeg får det hele på plads. :)

   Slet