lørdag den 23. november 2013

ÅRETS FØRSTE JULEFROKOST

Så er året sæson for julefrokoster skudt igang, og hvordan håndterer man lige den? Hvad tager man på, hvad tager man med?

Som på alle andre årstider på året går jeg enormt meget op i æstetik og pæne manerer, og igår var inden undtagelse. Der blev købt roser til værtinden, pakkerne til den obligatoriske pakkeleg (Hvor alle pludselig bliver børn igen og jeg ender uden pakker, når tiden er gået) blev pakket ind i tidens farve: Kobber. 

Fik lige skudt billederne i nå-ja - dårligt lys, inden jeg som altid måtte op på cyklen og var alt for sent på den.Årets første julefrokost var hos damerne fra min gamle højskole ude i Risskov. 
Jeg måtte desværre sidde over med alkoholiske drikke, da jeg har en eksamen lige om hjørnet, der skal læses op til og ikke lige efterlader tid til en hel lørdag på sofaen med Netflix. 

Men til gengæld hoppede jeg i min fineste tyldnederdel, jeg fik klikket hjem fra Ebay her for noget tid tiden. Den er simpelthen så fin! Dertil satte jeg røde læber, mine støvler og en grå tee til at tone al den tyld ned. Jeg er altså bare ikke til de der udfordrende lårkorte sorte kjoler denne sæson på året oftest byder på. Halvdelen af dem ender jo med at vise udsyn til de nedre dele!

Hvordan håndterer i årets julefrokoster?Følg bloggen via
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Jeg har heldigvis kun én jeg skal til i år med arbejdet (og så en i januar, men det bliver nok mere en alm. fest/julefrokost). Jeg er heller ikke til kort eller stramme kjoler i denne tid. Hvordan skal man så gemme al den gode mad? Har endnu ikke bestemt mig for hvordan outfittet bliver, da det først er d. 20. december festen holdes…

  Noget andet: Hvordan er tylnederdelen i størrelsen? Den er super fin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja præcis - der er nogen der ikke har tænkt over det med maden og de kjoler.! Jeg skal i hvert fald have plads til julemad..

   Den er nemlig SÅ fin! Jeg fik bare lyst til at danse rundt i den.
   Jeg er selv en str. S og mig passer perfekt og som på billederne. Men jeg mener der er nogle forhandlere, der også sælger i andet en onsize. Der er godt nok stræk i livet, men hvis man har ret meget længere ben end mig, så tror jeg næsten den bliver for kort i det. Jeg er ca. 164 høj.

   Slet