onsdag den 13. november 2013

Det skal stoppe - lige nu!

Ja det er ikke længe siden, at jeg tændte for mit tv på kanalen TV2 mens jeg lavede mad. Der var nemlig Go' Aften og det er så dejligt summende i baggrunden.
Men jeg fik ikke ro til min madlavning ret længe...

Pludselig snakkede de om kaffe og min opmærksomhed røg fluks hen på fjernsynet. For de snakkede nemlig ikke bare om, hvor sund kaffe er og hvad det gør godt for. (Jeg overbeviser mig selv hver dag om, at kaffe er et vidundermiddel til et fantastisk liv). De snakkede nemlig om at putte æg i kaffen, de der palæo forkulrede mennesker. Og der sætter jeg altså grænsen!

Jeg forstår simpelthen ikke, hvor behovet for æg i kaffen stammer fra. Har de for travlt til at spise ægget ved siden af? I så fald er æg i kaffen virkelig virkelig en trist tendens. Hvis vi ikke engang har to minutter til at sidde ved morgenbordet og spise vores mad, så har vi måske bare alt alt for travlt.

Kaffen er jo til for at blive nydt, drukket i fred og gøre en klar til resten af dagens mange gøremål. Eller til en hyggestund i afslappede rammer senere på dagen. Ikke til et ''jeg skynder mig lige at kombinere kaffe med æg og springer den virkelige morgenmad over''. Kaffen er jo et afbræk i en travl hverdag, der hvor der kan slappes af, lige tænkes over tingene og livet bare to i sekunder. Man samler sig over kaffen. Eller er det kun mig?

Én ting er sikkert. Mange kaffetendenser hopper jeg med på, men den her - der sætter jeg grænsen. Det er her kæden knækker for al den palæo palaver.


Følg bloggen via
Follow on Bloglovin

10 kommentarer:

 1. Chokerende!! Klamt!! Ad!! Føj….. Det holder vi os lige fra!!
  I det mindste har de gode kaffe steder ikke taget det til sig (endnu) !!

  SvarSlet
 2. Omg! Hvad sker der, det er klammo. Er det hårdkogt æg de putter i eller blødkogt eller råt? Uanset hvad så er det for langt ude... :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det er skam et helt råt æg de blender i (nu hvor salmonella hysterien er ovre). Så deeeeet...

   Slet
 3. Men hvorfor skal alt være palæo? Folk får tyndskid af det, seriøst det gør de. Og det ved vi allesammen ikke er godt. Ud med palæo, og tyndskid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg hopper absolut på din vogn Heidi - hvad er der galt med skønherlige pasta og lækkert brød? Eller de gode danske kartofler? Jeg lever for at leve - ikke for at begrænse mig selv.

   Slet
 4. Ja æg i kaffen - den ville jeg nu heller ikke hoppe på.
  Jeg lovede at skrive til dig hvis jeg fik et tip vedrørende det guldbestik! :-) En af mine læsere har sendt mig et link til et bestiksæt der ligner meget, men dog ikke det samme. Det kan fås i flere farver - og nu er jeg også forelsket i det sorte :-)

  http://rebeccaline.wordpress.com/2013/10/24/guldbestikket-jeg-har-sukket-efter/

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, hvor fantastisk! Det har jo helt perfekte og skønne former og ryger direkte ind på ønskelisten! :)
   Forstår nu dit dilemma. Det sorte er godt nok også pænt. what to do?

   Slet