mandag den 18. november 2013

Those mondays

Åbner det ene øje.. puha det var lige lidt for meget af det gode. Prøver det andet.. Det er lige som om de ikke vil åbne sig? Vender mig om. Kan vel godt tage fem minutter mere, min krop er jo tydeligvis ikke klar til at stå op. Bare lige..

F**CK. Slår øjenene brat op, kigger på uret og konstaterer, at jeg faldt i søvn igen. Okay, koldt vand i blodet, øh hovedet, og du faktisk stadig nå det, Mia. Bliver mandage aldrig anderledes? Hvorfor er det mandag morgen altid føles som om, man har lyst til at give op på hele livet og bare blive under dynen?

Tager mig sammen, ud af døren. Har glemt kaffen - det findes der vel råd for. Priser mig lykkelig for at eftermiddagen skal tilbringes med god veninde.
Vender stærkt tilbage på den anden side... af kaffen, naturligvis.

Følg bloggen via
Follow on Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Haha - det var netop en af de morgner idag. Så mødte ind en time senere, med en nybrygget kande kaffe og forsøger nu bare at holde mig vågen. Meget stor udfordring, må jeg sige. Mon jeg klare den?

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Er glad for at jeg ikke er den eneste! Jeg nåede i øvrigt også ned i cykelkælderen og kunne konstatere, at cyklen ikke var der.. Den stod jo på banegården. LORT! Mig ud for at finde en bus og en double espresso. Kom kun 15 min for sent til forelæsning.

   Slet
 2. Klassisk mandag morgen! Håber du fandt frem til en kop kaffe. Alt bliver bedre efter den første kop kaffe, alt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Alt blev bedre - du havde fuldstændig ret! :)

   Slet
 3. hahaha håber ikke at alle mandage er lige sådan :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej heldigvis ikke Ida! Men mandag bliver aldrig min yndlings dag i ugen :)

   Slet