onsdag den 6. november 2013

Vogt jer bitches!


Jeg nærmest måtte kaste mig igennem massemængden af tøser, der råbte og skreg, flåede i tøjet og prøvede at prutte om prisen, da jeg igår aftes slog et smut forbi Mega Kup i Aarhus. Mega kup er et koncept, hvor privatpersoner sælger ud af deres tøj til billige penge.

Fik for en af de første gange oplevelsen af at være flyttet til den mindre storby - for hold nu fast, kombinationen af kvinder, tøj og lave priser hurtigt kan blive et kaos. 
Som en anden flod af kvinder blev jeg nærmest skubbet med strømmen fra stativ til stativ den første halve time og nåede aldrig til faktisk at vende et stykke tøj. Men lige pludselig opløste det hele sig - og ligeså var alt det pæne tøj forsvundet.. Så så man provinspigen stå måbende tilbage ved et tomt stativ, mens de hippe fløj videre til det næste.

Dette var da med undtagelse af den flotteste jakke i kaninpels, som fik min Vanessa Bruno jakke til at halte bagud i divastatus. Men kan man virkelig iføre sig et dødt dyr? Og er jeg virkelig gammel nok til en kort pelsjakke? 
Og som en oprigtig jyde fra provinsen tænker man over tingene, før man køber - og det er så det man kommer til at betale for i storbyen. Uden jeg fik set mig om og knipset med fingrene var  også jakken væk igen. Nu kan jeg så bruge tiden på at tænke, om jeg skulle have gjort det... skulle jeg?

Egentlig var Mega Kup et enormt fedt koncept for en ung dame som mig uden en klejn på lommen og et dybt suk når det kommer til mit garderobeskab fyldt med gammelt halvkedeligt tøj. Men gud hvor skal man være en smule trænet før at det bliver et godt kup. En træning jeg har bestemt mig for at gå mere op i - med hårdt slid og med et dediceret hjerte. Og har i sinde at blive rigtig dygtig.
Vogt jer bitches!Følg bloggen via
Follow on Bloglovin

3 kommentarer:

 1. Haha :) Jeg var også dernede, og som altid blev jeg chokeret over menneskemængden. Kvindemængden nok snarere.
  Det er virkelig voldsomt at gå (blive most) rundt derinde, og nogle hunkønsvæsener er jo tossede. De har åbenbart gjort op med sig selv, at det ikke er værd at være et godt, tålmodigt og ikke-skubbende menneske, hvis det betyder, at man misser en trøje. Jeg tror, jeg så den fine kaninpels (var det den, der hang nede i "centrum" af det hele tæt på trappen op til scenen? Den var fin :) Hvad skulle hun have for den?
  Og vigtigst af alt: Hvad fik du købt dernede? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kaninpelsen var faktisk at finde inde i et hjørne bag baren i kupé lokalerne. Fantastisk flot, men tror jeg vil have en i sort eller grå. Hun skulle have 350 - hvilket var en helt fair pris. Men den var beige. og det var ikke helt den farve jeg egentlig ønskede. Selvom den var skide flot ! :D

   Jeg fik egentlig kun købt en uld vest og et par fake læder bukser. Så kan jeg lige snuse til stilen og finde ud af om det er noget med den læderbukse trend. Hvad fandt du ?

   Slet
 2. Nå for Søren, så var der flere af dem :) Jeg er heller ikke fan af beige. Den i det andet lokale var hvid og grå og rigtig fin!

  Jeg synes, læderbukser er noget af det fineste. Mit problem er, at jeg altid får knæ i mine (fake) læderbukser, og det er ikke specielt charmerende. Især ikke i høje hæle, hvor det så ligner, at man bevæger sig fremad på let-bøjede ben.
  Jeg fandt flere ting. En nederdel, der viste sig at være alt for stor, fordi jeg glemte, at jeg ikke bruger medium, men small i taljen. Sådan går det, når man står i et mørkt rum omgivet af salgslystne kvinder. Derudover købte jeg en superfin hvid skjorte (som det i går lykkedes mig at sprøjte med brun tørshampoo... Jeg håber inderligt, det går af i vask), en anden skjorte, en cardigan, en bluse, en top og tre fiiiine neglelakker fra OPI. Jeg burde havde holdt mig til neglelakkerne og skjorterne, men det kunne jeg ikke se, da jeg stod dernede.
  Heldigvis er der jo Secondhand Bazar i Studenterhuset den 16. november, hvor man prøve lykken igen :)

  SvarSlet