søndag den 1. december 2013

SERIOUSLY?!


Efter et 34 min forsinket tog, alt for mange poser og en stivfrossen næse ankommer undertegnede til liebhaverbolig med det eneste på hjernen; 1. Åben pakkekalender fra MOAR. 2. flå alt tøj af og læg dig under dynen med en milka snemand hjemmebragt fra Deutchland 3. at se de afsnit af Grey's Anatomy og The Carrie Dairies, som jeg har ventet en hel uge på.

De første to sker. Moars pakkekalender sparker røv - jeg fik en bling bling halskæde. Jeg finder også vejen under dynen ret hurtigt efter at have kæmpet i seks minutter med min mobil oplader. Den virker  kun med en præcision af trykfordeling på ét sted. Har nu tapet hele telefonen fast til bordet. For sæt nu, jeg fik en dag uden min elskede telefon, min digitale verden, mit instagram, snapchat, twitter og bloglovin. Verden ville være af lave.

Men da jeg så åbner computeren og finder min serie pusher bliver jeg alvorligt skuffet. I lige præcis denne uge, og nå ja - pga. skide black friday i USA, har de valgt at udsætte de to episoder til i næste uge. Jeg er målløs. De har ikke informeret mig, næ! Men jeg venter da bare i spænding og ser Dexter i stedet for.. Så.. SERIOUSLY?!

Pt. står thanksgiving og black friday øverst på min meget sorte liste.

Følg bloggen via
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Bitches.. Det kan man da ikke bare.

    SvarSlet
  2. Nej jeg synes bestemt heller ikke det er fair.. Men spiste min Milka snemand alligevel.

    SvarSlet