søndag den 12. januar 2014

SØNDAGSTANKER #2


 1. Overvejer hvordan man kommer ud af det scenarie, hvor man faktisk skal på date og prøver at føle sig lækker, men er nødt til at iklæde sig giant underpants fordi det er den tid på måneden, hvor det bare fosser ud af en, som et andet vandfald.
 2. Tog alligevel på date igår. Viste sig, at det ikke var ovenstående der skulle blive mit største problem, men at jeg valgte at tage mine nye sko på som gnavede hele vejen og jeg nu har vabler til den store guldmedalje. Ja man siger jo ligesom ikke noget, vel? ''Act cool, act cool''. Der var glitter og glimmer over det hele, hvilket holdte mig en smule oppe.
 3. Prøver at udrette something i mit liv for tiden. Og alligevel sker der ingenting. Mad Men er også en cool serie (Jesus Christ)
 4. Synes det er helt ok at udskyde træning til efter januar for at undgå alle dem på kur. De stopper jo alligevel i februar. Fitness World har sendt mail til mig med titlen ''Til kamp mod sofaen!'' Må jeg nu ikke længere have et privatliv?
 5. Har sat mig for at få et nyt job. Titlen som rengøringskone iført blå t-shirt, der næsten har en universitetsgrad i enhver slags rengøring af lokum. (Yes, der er også tale om dem, hvor de er tilstoppede med lort). KAN IKKE MERE. Er i krise. For kan ikke forlade liebhaverlejligheden. Jeg vil ikke have et andet hjem. 
 6. Er det rimeligt at sige, at man kun vil bytte med et studierelevant job? Vil gerne udfordres lidt. Også kreativt. Nogen der ligger inde med studiejob, der har noget at gøre med enten sociale medier, Facebook accounts eller bare kommunikation i det hele taget? Jeg falder snart i lokummet. (Jeg joker ikke) 
 7. Er ikke kommet en skid længere siden bloggens start. Hurra.

Følg bloggen via
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Et skridt af gangen! ... siger jeg, fordi det selv går lidt langsomt i mit liv for tiden.
  2014 - året hvor jeg kommer ud at rejse, får et par nye veninder, begynder at tjene penge og træner begyndende mormorarme ad Helvede til. For at være helt fair, har jeg faktisk bestilt flybilletter, så ét skridt har jeg da taget. Det kunne man nemlig tage fra sofaen.
  Med de fødder kan du jo alligevel ikke træne. Før februar. Det er min dom over situationen.

  SvarSlet
  Svar
  1. HA! Det argument lyder fuldstændig legitimt i mine ører.
   Way to go med den billet der, altså. Gid det var mig!

   Slet