søndag den 16. februar 2014

MIT PARFORHOLDS CANDY CRUSH SAGA

23.10
Vi ligger der begge to, lørdag aften under dynen og med hver vores smartphone med Candy Crush kørende på skærmen. Har lige fundet ud af, at han har løjet. Son of a bitch er ikke nået til samme level som mig, men derimod det dobbelte og spiller ''jeg ville ikke virke overlegen''-kortet. Næææh men nu fik jeg da lige motivationen til at indhente ham endnu mere. Tænker kun lidt, at han er en røv.

23.30
Pis, kan simpelthen ikke gennemføre level 30 og udbryder jævnligt ord som ''Pis.. ÅÅÅH.. KOM NUUUU'' og den klassiske ''I WAS SO CLOSE!''. Han har også sit besvær med sin bane. HA! Men han synger imens..

23.50
Ikke flere liv.. Hvorfor helved har de også lavet det sådan, at man skal vente hele 30 min på et nyt liv? Eller. Det er jo ganske smart, man når at blive irriteret, råbe en smule og de er garanteret, at man trofast vender tilbage. Bliver jo ludoman før jeg er færdig.

23.51
Den overlegne fortæller, at man jo bare at indstille tiden på telefonen til at være lidt foran. Og haps - 5 nye liv. Og mig som trofast har siddet og ventet.. Han har snydt, har han! Men det gør jeg da også bare.. Så!

4.28 (ifølge telefonen)
Har skaffet mig fem nye liv og mand spørger, om det ikke er tid til at slukke. ''NJØH!''. Det kører jo for mig, skal sgu ikke slukke nu. Thh. Mand er glad. Det kører også for ham. Lige dér er livet lidt perfekt.

..

Hvornår er det lige at enough is enough? Jeg mener.. Vi er jo stadig nærværende, griner, kysser og har det godt. Fuck it, jeg spiller videre.


9.52 (næste morgen)
kjahefkjahsefkjnaskjdfnjjn FUCK FUCK FUCK FUCK. Åbner spillet og skal vente 7156 minutter på et nyt liv. Pt. paniktilstand.

9.53
Mand siger, at jeg har gjort noget forkert. Gu fanden har jeg ikke gjort noget forkert, det var ham der sagde jeg skulle spole tiden frem. Eller var det??
..
Ja gu fanden var det det!

9.54
Mit liv ender her. Må vente 5 dage på et nyt liv. Ligger pt. i sofaen igen. Mand spiller lykkeligt videre. Han skal ikke regne med morgenmad.

10.03
Kæreste råder mig til at slette spillet og downloade det igen. Han er en klog mand, ved næsten alt. Og selvom det er mig, der er på et IT studie vælger jeg at lytte til ham. Resultat: er nu tilbage ved level 1.

10.10
Han forstår det bare ikke!!! Er tilbage på level 1!!!!

Kæreste: ''Mia - hvad er det her for et spil?''
Mia: ''Ja det er ligesom en SAGA!''

Saga som i ja-du-skal-gennemføre-en-masse-baner-og-komme-længere-ind-i-historien! Jesus.
Koldt vand i blodet, Mia. Det er jo bare et spil..

10.37
Er tilbage på level 15.

10.38
Okay jeg er afhængig.. Stopper nu. Måske vi bare skal vende tilbage til serier i stedet. Forlader Candy Crush skuden og laver havregrød. Tror også liiiiige jeg tjekker det bloglovin' dér. Og Instagram.

Følg bloggen via
Follow on Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Ha ha ha! Hold kæft hvor kan jeg genkende det der!!
  Min kæreste og jeg har også en indbyrdes kamp hver gang vi bliver afhængige af et spil
  og vi har også brugt flere formiddage sammen med hver vores Iphone hvor den eneste kommunikation har været:
  "Hvor langt er du nået?" og "Fuck!!!"...

  Men hurra for at i begge elsker C.C... Tænk hvis man havde en kæreste der lavede det der:
  skal-du-nu-spille-dit-lorte-spil-igen ansigt hver kan man tog telefonen frem :b

  Har du prøvet Papa Pear og de andre King spil (dem der også har lavet C.C) på Facebook?
  AMAZING siger jeg dig!! - men pas på.... mere afhængighed ;)

  Og så tak for din blog! Jeg er ny fast-læser og vild med dine indlæg,
  der gang på gang giver mig smil på læben :)

  Smil fra Pigepaatvaers (undskyld romanen)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åha pigepaatvaers! Du aner ikke hvor kærkommen din roman er. Det varmer så dejligt i kommentarfeltet - hold dig endelig ikke tilbage!

   Jeg har faktisk prøvet Papa Pear, men har lidt givet op på det, fordi jeg har spillet Peggle monster meget førhen, og Papa Pear er ret meget det samme. Men elsker elsker elsker de spil altså!

   Slet
 2. Hallo, det skete også for mig det der!! Satte tiden frem, og så satte jeg den tilbage igen, og pludselig skulle jeg vente i en million dage!! WTF?! Så stoppede jeg i protest.

  SvarSlet
  Svar
  1. Gitte, jeg har faktisk fundet ud af, at det muligvis kan være fordi man glemmer at ændre til den rigtige dato - både når man sætter frem og tilbage :)
   Jeg siger dig - jeg har været i choktilstand flere gange.

   Slet
 3. Jeg sidder alene og spiller Candy Craush, og jeg bitcher også kun til mig selv, jeg råber faktisk af mig selv når jeg ikke er god nok. Tænk på det næste gang, så føler du dig ikke så skør/sølle/tosset ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heidi - af hjertet tak for at jeg ikke er alene om den del!
   Lad os bare bitche videre og råbe lidt mere. Det er jo for helved det gode ved at bo alene det bedste af tiden!

   Slet