lørdag den 22. februar 2014

NYESTE EBAY FUND #1Jeg troede aldrig, jeg skulle sige det.. Men jeg har købt nogle make-up pensler på Ebay. Og det er de bedste børster, jeg nogensinde har haft! 

Efter at have vendt det med make-up pensler på Ebay med hende her, fandt jeg efter længere tids søgning et sæt, jeg både kunne leve med i designet (det skal sgu passe sammen på badeværelset) og kvaliteten.  Eller det vil sige, man ved jo ikke rigtig hvad kvalitet det kommer i, men de  gode ud. Så jeg klikkede dem og en masse andre ting hjem med tanken ''de koster jo ikke alverden, så hva' faen''. 

I onsdags modtag jeg dem så. På min fridag, hvor jeg sov længe og knap nok hørte dørtelefonen. Åbner normalt aldrig i frygt for en syg stodder, men da jeg så søvnigt så postbilen skyndte jeg mig ned i joggingbukser, uglet hår og en arbejds t-shirt for at modtage pakken. Fik fremstammet noget lig med, at jeg mente han måske havde en pakke til mig, hvorefter han kigger ned ad mig. ''Lå du og sov, Mia?'' griner han til mig. Gu' fanden lå jeg og sov. 
Da jeg igen kommer op i lejligheden går det op for mig, at jeg har savl i mundvigen, to forskellige strømper på og en løvemanke til hår, der stritter i samtlige retninger. Så deeeeeet..
Lige dér blev jeg edder lykkelig for, at børsterne faktisk virkede og var i stand til at rette op på et seriøst hærget ansigt. 

Børsterne er bløde, trætte, holder på pudder og øjenskygger, blender fantastisk på huden, er lækre at have i hånden. Og så jeg er vild med den lille stofpose, der følger med - det er ligesom om jeg har fået en ekstra gratis ting med. 
Ikke fordi det her nogensinde bliver en beauty-blog, men står du lige og mangler nye pensler, så kan jeg varmt anbefale dette sæt til sølle 62,67 kr. 

Følg bloggen via
Follow on Bloglovin

7 kommentarer:

 1. Godt fundet! Den putter jeg straks på min watch list! :D

  SvarSlet
 2. De ser gode ud! Jeg har ledt og ledt og ledt, men kan ikke finde ud af om de også eksisterer i andre farver - ved du tilfældigvis det?
  Designet skal jo lige netop passe til alt det andet man har.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha Nana lige mine ord. Jeg ved, at hvis du går efter børsrehovedet minder nedenstående i linket meget om. Det kan du måske prøve at søge på?
   http://www.ebay.com/itm/New-Pink-Blue-Yellow-Colors-Professional-Powder-Cosmetic-Blush-Foundation-Brush-/390743868899?pt=US_Makeup_Brushes&var=&hash=item5afa2645e3

   Slet
 3. Tak for det fantastiske tip! Jeg har selv klikket dem hjem! Og WAUW siger jeg bare :-)
  Jeg har nævnt dig på min blog, i indlægget med en brandvarm anbefaling, (Tyv stjålet fra dig, altså ;-) )

  http://liseemilia.com/2014/04/makeup-borster-pa-budgettet/
  - Lise Emilia

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er det ikke bare lækre? :)
   Jeg er super glad for dem og elsker de mange forskelige størrelser i penslerne samt hårene, der er bløde og lækre.
   Let's spread the word!

   Slet
 4. Kom gerne med mange flere gode eBay fund! ;)

  SvarSlet
 5. Har du et link til børsterne? :)

  SvarSlet