fredag den 14. marts 2014

DEN PÆNESTE KLUD I VERDEN
Er jeg bare den eneste, der er gået fuldstændig i selvsving med al den solskin og svinger dankortet, så det er rødglødende lige i øjeblikket? Lækker mad, blomster og nye ting til hjemmet. Kan slet ikke styre det. Og må slet ikke købe noget siger de, for jeg har fødselsdag om en uge.. BUM.

Hænger mig utrolig meget i deltaljerne for tiden. Hader at min spisebordslampe ikke er den, jeg faktisk gerne vil have hængende. At lysestagen ikke er den rigtige, ja jeg kunne blive ved. Men har bare ikke pengene til at ændre alting lige nu. Er ludfattig, faktisk. Alligevel fandt jeg mig selv i Søstrene Grene igår. Alle de der små nipsting og detaljer, der bare lige giver det sidste, røg lige ned i kurven.
Jeg tyr til de små deltaljer, når jeg nu ikke har råd til de store. Som eksempelvis at finde glæde i de pæneste og stilrene klude, jeg har set længe, til den sølle pris af blot 8 kr!  Og opvaskebørsterne, som bare er super fine og endda kan ligge fremme uden at se trashy ud - 7 kr. pr. stk! Alt sammen i Søstrene Grene.
Havde i lige set den komme? Et indlæg om klude og opvaskegrej? Amen, jeg kan ikke gøre for det, altså. Det er jo den pæne overflade.


Follow on Bloglovin

9 kommentarer:

 1. Uh, jeg er også herre vild med Søstrene Grenes klude, de er så fine OG så er det bare de bedste - lige meget hvad! Da jeg lige var flyttet hjemmefra, skulle jeg have ALT der ikke mindede om, hvad mine forældre havde; så jeg købte sådan ca. 1000 klude i pink ;)

  SvarSlet
 2. Godt du fandt dem og kunne bruge tippet mussi! De er jo så pæne og lækre ;-) Og hey - detaljerne skaber vel helheden. God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. De er pisse pæne. Tænk af klude kan gøre en så glad :)
   Detaljer is like everything - går ikke ned på det.

   Slet
 3. Haha jeg kender det godt, der er så meget der frister - hvor er de fine kludene (at det så er overstået efter den første spasser-kaffe-spilds-handling, taler vi ikke om)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha totally not Anne :) For set sker jo, det ved vi!

   Slet
 4. Nix du er ikke den eneste der får lyst til at shoppe i det lækre vejr! ;)
  Er vild med den karklud.. Så pæn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der må være noget med solskin og pludseligt overskud på energikontoen. :)

   Slet
 5. Har også tømt hele min konto på nye forårs-outfits....
  Man kan jo ikke lade være for f'aen :-)

  ELSKER dine nye klude! Må i Søstrene og se om de har dem i lilla, uhm..

  - Smil fra Pigepaatvaers

  SvarSlet