mandag den 10. marts 2014

I DID IT!Så så man lige mig stå op til helt vild solskinsrig mandag med lyst (LÆS: OVERSKUD) til at  give mig i kast med løbetræning. Lykken stoppede dog allerede før jeg overhovedet fik skoene på, da det går op for mig, at jeg absolut intet løbeegnet tøj har (Altså hvis man ikke tæller små træningsshorts med, der mest af alt er beregnet til sommerdage, hvor ingen kan være i sig selv af hedeslag). 
Men intet skulle jo stoppe overbevisningen om, at løb muligvis er godt for min dovne krop, så jeg trak i strømpebukser med lilla shorts, alt for lille t-shirts med sweartshirt udenover og så var jeg da klar. Eller noget. Næppe et fashionabelt vidunder.

Fandt et løbeprogram at løbe efter, hvilket også betød, at jeg bestemt ikke startede for hårdt ud. 15 min, hvor kun to af dem faktisk krævede løbetilstand, gjorde mig rigtig glad. Det var lige præcis nok tid til at nå det den halve tur rundt om mit alle tiders Manhatten (Aarhus Ø) med en radioavis i ørene uden at ødelæggesamtlige af mine muskler. Mine sko er også noget der ligner to størrelser for store, så frygter lidt at snuble i et højere tempo med snotten ned i asfalten. 

Men det var dejligt, var det. Sol og en smule motion på en mandag morgen.
Indtil videre er jeg hooked og fortsætter igen på onsdag. Men på den anden side, har jeg jo heller ikke rigtig løbet endnu.. 

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. selv totalt nybegynder ud i at løbe træne

    gætter på at piger oftere finder lidt i skabet til at tage på, end fyre - fik selv lånt mig frem til et par pige leggings, lettere gennemsigtige *G*

    men skoene er i hus nu

    og hellere lidt træning end intet

    SvarSlet