lørdag den 5. april 2014

ET LILLE NYT PROJEKT PÅ LISTEN


Det er hovedsageligt den øgede mængde af projekter den seneste tid, der har booket min kalender og har øget min lykkefølelse bare en lille smule. Jeg knuselsker projekter og følelsen af at sætte mit præg på noget, følelsen af at være med til at lave noget stort. Jeg kan slet ikke lade være. 

Et af mine nye projekter, som er kommet til den eneste tid er Food Festival, hvor jeg skal være frivillig i kommunikationsteamet. Nøj, hvor bliver det spændende! 
Food Festival er nordens største madfestival, som bliver afholdt på Tangkrogen i Århus d. 5-7 September og sætter fokus på nordisk mad og gode danske råvarer. Den bedste kombi, hvis du spørger mig, for jeg er kæmpe fan er gode råvarer og er kæmpe fan af virkelig god og nordisk mad.  Glæder mig inderligt til både at suge til mig af kommunikationserfaring, men også al den gode mad fra de dygtige kokke, de mange boder og events, der kommer til at foregå på pladsen. Jeg elsker elsker elsker god mad, og forhåbentlig kan jeg også lære et par tips til selv at lave lækker mad.
Lille mia er i himlen. 
Kender i Food Festival og har I været der?

PS. HUSK I stadig kan deltage i konkurrencen om tre flotte flotte teaktræsskærebrædder lige HER. Konkurrencen lukker 23.59 i morgen. 


Follow on Bloglovin

3 kommentarer:

 1. det lyder som et super spændende projekt - forstår din entusiasme

  ha' en fantastisk dejlig dag
  Bjarne

  SvarSlet
 2. Hej Mia
  Det lyder helt vildt spændende - ved du hvordan man kan komme i kontakt med udvalget? Jeg leder nemlig også efter interessante projekter som jeg kan bruge min fritid på :)
  /Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise. Teamet er egentlig etableret nu, så jeg aner ikke om de tager flere ind i denne afdeling. Muligvis har de brug for flere til en anden afdeling under festivallen. I hvert fald kan du prøve at kontakte Mb@thefoodproject.dk :)

   Slet