tirsdag den 20. maj 2014

BLOG LINK LOVEÅh nogle gange så... kommer jeg simpelthen til at overspringshandle (Surprice!). Og mit no. uno sted at gøre det er på bloglovin. Men jeg ved ikke rigtig om det er fordi, jeg tjekker min feed for tit eller om jeg bare er løbet tør for interessante blogs for tiden. I hvert fald keder jeg mig lidt og leder efter noget nyt. Mit blogland er tørlagt.

Jeg godt tænke mig at udvide skaren af lækre blogs jeg følger, hvis i vil være med til at dele ud af jeres favoritblogs - i alle kategorier. Dog helst de sjove, de skæve og de personlige. Dem er jeg kæmpe fans af! Og alle jer med de små blogs - kom med dem! Jeg er på opdagelse efter noget nyt. Og så smider jeg en stak anbefalinger den anden vej. 

pleaaaaase smid endelig et link i kommentarfeltet, så jeg kan bruge lidt flere timer på at overspringshandle midt i eksamen! <3

Follow on Bloglovin

22 kommentarer:

 1. Du må da meget gerne tage et smut forbi min blog - den er kun en måned gammel, så er stadig lidt i opstartsfasen, men der er nogle opskrifter og lidt om alt muligt andet i min hverdag :)
  MVH Kathrine Stork

  www.storkebid.dk

  SvarSlet
 2. Min egen blog hedder www.blondinemor.dk, og der har jeg en blog love fane i menuen til inspiration :)
  Kh Henriette // blondinemor.dk

  SvarSlet
 3. Jeg tillader mig også lige at komme med lidt skamløs reklame for min egen, sådan én er jeg åbenbart ;-) En masse mad, humor og hverdags gejl.
  Jeg ville ønske at jeg kunne komme på en masse seje små blogs men alle dem jeg følger er større end min og så er det lidt svært altså ;-)
  Kh
  Sabrina
  Withloveandsugar.dk

  SvarSlet
 4. Jeg følger trop - men kan da lige forklare lidt om min blog. Jeg skriver hver mandag om forskellige rejsedestinationer (de fleste har jeg allerede været), om onsdagen noget om bøger samt fredagen mine top 5 pins fra Pinterest - en gang imellem er der nogle ekstra indlæg, men min blog er stadig relativ ny. Jeg kan godt anbefale Paperback Castles og Windblownpages, hvis du er interesserede i bøger, collegeprep hvis du vil have lidt inspiration til tøj og andet fra NYC, og Gowns and Roses, som mest er tøj, makeup og livet omkring hende :)
  Mange hilsener,
  Ann-Kristine

  SvarSlet
 5. Jeg ved slet ikke, om det er din stil, men en af mine største favoritter for tiden er norske http://glambibliotekaren.blogspot.dk/ Måske ikke hverken specielt skæv, sjov eller personlig, men meget hyggelig, lidt anderledes og ikke alt for tilrettelagt.

  SvarSlet
 6. Jeg har det lidt på samme måde og søger også gerne blog inspiration. Der sker for lidt efter IG's indtog. Jeg faldt for nyligt pladask for bloggen You are my Wild. Fantastisk smuk og enkel i mine øjne. Billederne behøver ingen forklaring.

  SvarSlet
 7. Jeg vil da også meget gerne lige reklamere for min egen, den ligger ovre på www.randomdanishcitizen.com :)
  Personligt læser jeg rigtigt meget ved blandt andet thelifeproject.bloggersdelight.dk men også flere som www.miriamshoesinshoes.dk og hvad der ellers er inden for den lidt skæve, humoristiske personlige genre :D

  SvarSlet
 8. Jeg er rigtig glad for http://gulde.dk og hvis du kan lide sådan tegneblogs så er også http://gare-aux-mathildes.blogspot.dk/ som jeg er glad for.

  SvarSlet
 9. Jeg er glad for: http://www.6400happimess.com/
  http://duckysrapping.wordpress.com/
  http://grevindenpaatredje.dk/
  livefralolland.dk/
  http://tilfldigetanker.blogspot.dk/
  http://froken-rodebutik.blogspot.dk/

  Selv blogger jeg om bøger blandet med lidt personligt cirka en gang om ugen :)

  SvarSlet
 10. http://dittesdag.bloggersdelight.dk/

  http://www.6400happimess.com/

  http://www.piskeriset.dk/

  http://www.musicismysecret.blogspot.dk/

  http://www.fototosse.blogspot.dk/

  http://meowmeow.dk/

  Her er lidt af favoritterne, men ellers tjek vores blogroll, vi har masser af link-love der at tage af :D Elsker blogrolls!

  - Anne

  SvarSlet
 11. Jeg tror bare at du mangler blogs. :P Jeg har det i hvert fald selv på samme måde, uanset hvor tit/sjældent jeg tjekker Bloglovin. Jeg savner bare de interessante, personlige, anderledes med blog charme og personlighed. Dem som får mig til at huske dem, i stedet for at forsvinde i mængden af "jeg er så hip og fashionista at du ikke kan følge med"-blogs. :S

  Jeg følger ivrigt med her for nye links! :D

  SvarSlet
 12. Når nu du ligefrem beder om, at man reklamerer for sin egen mikro-blog, så kommer min lige her: http://indsaetselvfancynavn.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg smuttede forbi din blog og så læste jeg det hele i løbet af ingen tid og så tænkte jeg: giv mig mere!! Så nu har du fået en ny følger på Bloglovin'... nemlig mig :-)
   Det eneste minus er bare at jeg er tvunget til at kommentere med min Google+ konto hvilket gør, at jeg mister min anonymitet og det har jeg ikke lyst til hehe... Så nu skriver jeg til dig her i stedet (hvor jeg kan være anonym) :)

   Men super fed og personlig blog der ja... giver mig lyst til at læse meget meget mere!
   - Smil fra Pigepaatvaers

   Slet
  2. Jesus! Jeg har først set din kommentar nu! Hvor er jeg bare glad for at høre det! Du kan godt glæde dig til et indlæg fyldt med drama de kommende dage.. Puha, det er gået vildt for sig i weekenden!
   Jeg vil lige prøve og undersøge om man kan ændre måden at kommentere på, for det er da vildt irriterende at skulle miste sin anonymitet bare fordi man har noget at sige.

   Igen, tusind tak for din kommentar, den varmede virkelig!
   Jeg tjekker også lige din blog ud ;)

   Slet
  3. Okay, "de kommende par dage" var måske så meget sagt. Jeg har allerede lavet det

   Slet
  4. Jamen det var da så lidt :-)
   Og må da lige fluks ind og læse om dramaet!

   - Smil fra Pigepaatvaers

   Slet
 13. Jeg elsker, elsker, elsker de her typer indlæg - det er den gode målde at finde nye blogs på, for her får man hurtigt øjnene op for noget nyt! Jeg har selv en blogroll, med mine yndlingsblogs. Du finder den her: www.kristinalyngsoe.dk/blog/andre-blogs (det er lidt nemmere at kigge der i stedet for at skrive dem alle ind her :) ) VH Kristina

  SvarSlet
 14. Jamen så reklamerer jeg også for min egen lille bitte blog: http://pigepaatvaers.blogspot.dk/ :)

  Personligt elsker jeg:
  - http://homesick.nu/
  - http://lifeoflullie.wordpress.com/
  - http://www.hverdagsnadia.dk/
  - http://dittesdag.bloggersdelight.dk/
  - http://froken-rodebutik.blogspot.dk/

  Har lidt på fornemmelsen vi læser de samme blogs så måske ikke nyheder for dig - men så kan andre få glæde af dem :-)

  Smil fra Pigepaatvaers

  SvarSlet
 15. Dejligt koncept!

  Tjek da endelig min blog ud, jeg laver en masse fis og ballede med genbrugstøj !

  Knus http://www.gittemary.com/

  SvarSlet
 16. Halli hallo - vi er faktisk nogen, som overspringshandler ved at tjekke din blog! Kom lige i gang med et gyldent blogindlæg;) Kæmpe klask i røven

  SvarSlet
  Svar
  1. Yo Fie, gyldent eller ej - der er et indlæg oppe nu. Og kan du så komme tilbage til skrivningen! :)

   Slet
 17. Mit element (blog), - var det noget?

  // Rikke //
  PS: jeg kører give-away som burde være lige til at "vinde" :)

  SvarSlet